Με ελληνικό άρωμα αλλά και ηχηρές απουσίες η φετινή, ομαδική οσκαρική πόζα!

06.02.2019
Με ελληνικό άρωμα αλλά και ηχηρές απουσίες η φετινή, ομαδική οσκαρική πόζα!
Όλοι οι υποψήφιοι για τα φετινά Όσκαρ σε μια φωτογραφία!

Οι υποψήφιοι των φετινών βραβείων Όσκαρ Ακαδημίας συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα για την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία και το γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν τους το διοικητικό συμβούλιο της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

Μια εκδήλωση που είχε και ελληνικό χρώμα καθώς μεταξύ των σταρ ήταν και ο Γιώργος Λάνθιμος που είναι υποψήφιος για την ταινία του «The Favourite», η οποία έχει συγκεντρώσει 10 συνολικά υποψηφιότητες και ο Γιώργος Μαυροψαρίδης, υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου Μοντάζ για την ίδια ταινία.

Μια σειρά από αστέρια συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, συμπεριλαμβανομένων των υποψήφιων για τον Πρώτο Γυναικείο Ρόλο, Glenn Close, Lady Gaga, Yalitza Aparicio και Melissa McCarthy, καθώς και των υποψήφιων για τον Πρώτο Ανδρικό Ρόλο, Christian Bale, Rami Malek, Bradley Cooper, Willem Dafoe και Viggo Mortensen.

Διάβασε επίσης: Oscars 2019: Μια μεγάλη αδικία διορθώνεται πριν καν πραγματοποιηθεί

Συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι για το Όσκαρ Σκηνοθεσίας, όπως ο Adam McKay, ο Γιώργος Λάνθιμος, ο Spike Lee και ο Alfonso Cuarón, του οποίου η ταινία «Roma» έχει τις περισσότερες υποψηφιότητες μαζί με το «The Favourite» του Λάνθιμου.

Άλλοι υποψήφιοι που πόζαραν στην φωτογραφία ήταν οι Amy Adams, Sam Elliott, Mahershala Ali, Marina de Tavira, Richard E. Grant, Regina King, Sam Rockwell και Rachel Weisz. Δεν βρισκόταν όλοι οι υποψήφιοι όμως στην εκδήλωση. "Απουσίες" δόθηκαν, μεταξύ άλλων στους Olivia Colman, Emma Stone, Adam Driver και Kendrick Lamar.

Η τελετή για τα 91α Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου και θα μεταδοθεί σε 225 χώρες σε όλο τον κόσμο.