Victoria's Secret: Αυτό είναι το νέο "αγγελάκι" του οίκου εσωρούχων

17.03.2019
Victoria's Secret: Αυτό είναι το νέο "αγγελάκι" του οίκου εσωρούχων
Δες το διάσημο μοντέλο που θα κάνει την εμφάνιση του στο επόμενο fashion show

Πρόσφατα, η Victoria's Secret ανακοίνωσε ότι το μοντέλο Barbara Palvin είναι το νέο αγγελάκι που προστέθηκε στην ομάδα του οίκου.

Δες και αυτό: Δείτε πως έγινε η 36χρονη που ξόδεψε 30.000 $ για να μοιάσει στην Meghan Markle! [Βίντεο]

Η 25χρονη από την Ουγγαρία δουλεύει ως μοντέλο από την τρυφερή ηλικία των 13 ετών. Ανακαλύφθηκε στη Βουδαπέστη και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ασία, όπου ξεκίνησε την καριέρα της. Στα 17 της, η Palvin έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην παραρέλα για τον οίκο της Prada κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. Έχει επίσης περπατήσει για κορυφαίες μάρκες πολυτελείας όπως Chanel, Miu Miu και Vivienne Westwood.

Αυτό το είδες; Οι 4χρονες δίδυμες influencers που έχουν γίνει star του instagram, λανσάρουν σειρά παιδικών ρούχων

💇🏻‍♀️

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Mar 3, 2019 at 6:00pm PST

Το 2012, η Palvin περπάτησε για πρώτη φορά στο show της Victoria's Secret. Ενώ απουσίαζε από το show εδώ και χρόνια μετά το ντεμπούτο της, έκανε την μεγάλη της επιστροφή το 2018 και τώρα είναι το πρώτο ουγγρικό μοντέλο που στέφεται ως επίσημος άγγελος Victoria's Secret.

Δες επίσης: Αρραβώνας για Jennifer Lopez και Alex Rodriguez - Η πρόταση και το πελώριο μονόπετρο

Με την προσθήκη της Palvin, η ομάδα των "αγγέλων" περιλαμβάνει τις Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Elsa Hosk, Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Taylor Hill, Stella Maxwell, Romee Strijd, Sara Sampaio και Lily Aldridge.