Viserys Targaryen: Ξέρεις πώς είναι στην πραγματικότητα ο τηλεοπτικός αδελφός της Daenerys; [photos]

07.04.2019
Viserys Targaryen: Ξέρεις πώς είναι στην πραγματικότητα ο τηλεοπτικός αδελφός της Daenerys; [photos]
7 και σήμερα μέχρι την πολυαναμενόμενη πρειμέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου του "Game of Thrones" και γυρίζουμε για λίγο στον πρώτο για μια πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Ενόψει της τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς του HBO λοιπόν, σίγουρα θα ξεσκονίζεις τις αναμνήσεις, αλλά και τις γνώσεις σου σχετικά.

Σίγουρα θα έχεις αρχίσει να... "θυμάσαι" και όλες τις προηγούμενες, μέσω της Nova που τις προσφέρει όλες.

Περιμένοντας, λοιπόν, κι εμείς με αγωνία τον Χειμώνα να έρθει και να μετρήσουμε τα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω του, θυμόμαστε έναν χαρακτήρα που είδαμε στον πρώτο κύκλο μόνο, αλλά μας είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.

Ο λόγος για τον Viserys Targaryen, τον μεγαλύτερο αδελφό της Daenerys, ο οποίος από διεκδικητής του θρόνου κατέληψε... λιωμένος στον χρυσό -με την κακή έννοια, όμως- από το χέρι του "γαμπρού" του Kahl Drogo!

Στο τέλος της είδησης μπορείς να θυμηθείς τη συγκλονιστική αυτή στιγμή, όμως προς το παρόν, ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψουμε το πραγματικό πρόσωπο του κατάξανθου πρίγκιπα. Ποιος είναι ο ηθοποιός που τον ενσάρκωσε;

Πρόκειται λοιπόν για τον Harry Lloyd, 35 ετών σήμερα, που, για να είμαστε ειλικρινείς, σε τίποτα δεν θυμίζει τον χαρακτήρα που υποδήθηκε στη πρώτη σεζόν του GOT (2011).

Ιδού λοιπόν

Δύσκολα θα τον αναγνώριζε κανείς. Ο Lloyd λοιπόν συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον κινηματογράφο, με αρκετές συμμετοχές σε σημαντικές ταινίες. Από αυτές ξεχωρίζουμε την πολυβραβευμένη "The Iron Lady" (2011) όπου ερμήνευσε τον σύζυγο της Margaret Thatcher στα νιάτα του

Ιδού και η σκηνή για την οποία μιλήσαμε!