Jennifer Lopez: Έκανε βίντεο στο YouTube και έσπασε τα ρεκόρ

04.05.2019
Jennifer Lopez: Έκανε βίντεο στο YouTube και έσπασε τα ρεκόρ
Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει εκπομπή μαζί με τα παιδιά της

Πριν από μερικές μέρες, η Jennifer Lopez αποφάσισε να ασχοληθεί με το κανάλι της στο YouTube και απολύτως χαλαρή, μαζί με τα δύο παιδιά της έκαναν όλοι μαζί μία κουβέντα, η οποία μέχρι στιγμής έχει σχεδόν 2 εκ. views.

Δες και αυτό: Μυστικός γάμος και για τον Jude Law: Δεν έχεις δει πιο εναλλακτικό γαμπρό [Photos]

Σε αυτή τη συνέντευξη στα παιδιά της, η λατίνα σταρ θυμάται την παιδική της ηλικία, το τι έκανε όταν ήταν στην ηλικία των παιδιών της και το αποτέλεσμα κάποτε είναι τρυφερό και κάποτε ξεκαρδιστικό.

Όπως, μεταξύ άλλων αποκαλύπτει, υπήρξε αγοροκόριτσο, που το έσκαγε από το σπίτι, έχοντας φροντίσει να στερεώσει μια σκάλα έξω από το δωμάτιο της. "Ήμουν περισσότερο σαν κι εσένα, Μαξ, με τα ποδήλατα και τα παιχνίδια έξω όλη την ώρα. Ήθελα να τρέχω, να σκαρφαλώνω, να το σκάω", λέει η Λόπεζ. Η ίδια αποκαλύπτει ότι η μητέρα της απέκτησε την ίδια και τις αδελφές της σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις στα 20 της χρόνια και ήταν μία "τρελή, νέα μαμά, με τρία πιτσιρίκια μες στο σπίτι" να την κάνουν να τρέχει όλη μέρα.

Αυτό το είδες; Η Beyonce αποκαλύπτει μυστικά που δεν φανταζόμασταν ποτέ

Η ίδια απαντά στην ερώτηση των δίδυμων παιδιών της για το ποιο από τα δύο είναι το αγαπημένο της. "Τι; Τι είναι αυτά που λες;! Δεν έχω αγαπημένο: σας αγαπάω και τους δύο απίστευτα πολύ και το ίδιο!", λέει ενώ αφηγείται με συγκίνηση το τι ένιωσε τη μέρα που συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος.

"Είχα ένα σόου μπροστά μου και υποψιαζόμουν ότι κάτι άλλαξε. Ένιωθα κάτι σαν φτερούγισμα στην κοιλιά και ενώ ήμουν σίγουρη, έπρεπε να περιμένω να πάμε στον γιατρό. Την ώρα που μου έκανε τον υπέρηχο και ενώ η κοιλιά μου ήταν ακόμη απολύτως επίπεδη, μου λέει: "Βλέπεις εκείνη την κουκκίδα; Ε, είναι το μωρό!". Και ενώ είμαι συγκινημένη, μετά από λίγο τον ακούω να μου λέει: "Βλέπεις κι αυτή την άλλη κουκκίδα; Είναι το άλλο μωρό" και εκεί ενθουσιάστηκα και με έπιασαν νευρικά γέλια", εξομολογείται.

Δες όλο το βίντεο εδώ: