Game of Thrones: Η επική γκάφα με τον καφέ της Daenerys και η απάντηση του HBO [video]

07.05.2019
Game of Thrones: Η επική γκάφα με τον καφέ της Daenerys και η απάντηση του HBO [video]
Το τέταρτο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς προβλήθηκε χθες και στην Ελλάδα και όλοι μιλάνε για το μεγαλύτερο fail όλων των εποχών!

Σε μια σκηνή όπου όλοι -όσοι έμειναν ζωντανοί από τη μάχη του Winterfell, δηλαδή- τρώνε, πίνουν και προσπαθούν να συνέλθουν λίγο πριν ριχτούν στην επόμενη, ένας "αετομάτης" τηλεθεατής, εντόπισε στο τραπέζι μπροστά από την Deanerys, ένα ποτήρι με καφέ από τα Starbucks (!)

Το πλάνο ήταν μικρό όμως φάνηκε ξεκάθαρα το λάθος που, προφανώς, ξέφυγε από την προσοχή όλων όσων εμπλέκονται στην παραγωγή!

Ιδού η σκηνή, όπως την "έραψε" ένας φαν που εντόπισε εκτός της συγκεκριμένης γκάφας και το μυστικό πέρασμα των δύο δημιουργών της σειράς από το τελευταίο πλάνο, επίσης. Και ο καφές και το cameo των D. B. Weiss & David Benioff.

Διάβασε επίσης: Game of Thrones: Ο Kit Harrington αποκαλύπτει το πιο καλά κρυμμένο μυστικό το Jon Snow

Όπως ήταν αναμενόμενο, η σκηνή έχει γίνει viral (με όλα τα πιθανά τρολαρίσματα, μάλιστα) γεγονός που, κατά κάποιον τρόπο, "εξανάγκασε" μια απάντηση από το ίδιο το κανάλι.

Με ελαφριά δόση χιούμορ, αλλά με σοβαρό τόνο, το HBO παραδέχεται την γκάφα και εξηγεί την κατάσταση ως εξής:

Νέα από το Winterfell.
Το latte που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει τσάι βοτάνων!

Ιδού και έληξε το ζήτημα. Ή μήπως όχι; Λες να απαντήσει και η ίδια η Daenyerys; Θα δείξει. Πάντως το συμβάν καταγράφεται ως μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές γκάφες όλων των εποχών. Και δικαίως!