Είδες τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη στο εκλογικό τμήμα;

27.05.2019
Είδες τον γιο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη στο εκλογικό τμήμα;
Η γνωστή δημοσιογράφος έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την επόμενη γενιά.

Μεγάλη μέρα η χθεσινή, τόσο για τους πολιτικούς που ρίχτηκαν στη μάχη της ψήφου ακόμη μια φορά, όσο για τους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ που κάλυψαν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις των εκλογών αλλά, φυσικά και για όλους εμάς, καθότι τα αποτελέσματα μας αφορούν άμεσα -είτε το αντιλαμβανόμστε είτε όχι!!!

Η Σία Κοσιώνη ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες της ημέρας με διπλό ρόλο. Αφενός αυτόν της anchorwoman στο δελτίο αλλά και τις αφιερωματικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, αφετέρου αυτόν της συζύγου του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος πέρασε στον δεύτερο γύρο για την τελική εκλογή στον δήμο της Αθήνας, μεν, με τεράστια διαφορά δε.

Παρότι προσπάθησε -και τα κατάφερε- να μεταδώσει αντικειμενικά όλες τις ειδησεις, η έκφραση στο πρόσωπό της κατά τη σύνδεση με το "αρχηγείο" του συζύγου της "μιλούσε" από μόνη της

Λίγο νωρίτερα, η Σία Κοσιώνη είχε πάει να ψηφίσει έχοντας μαζί της τον γιο της, Δήμο, ο οποίος όσο εκείνη βρισκόταν πίσω από το παραβάν την περίμενε παρατηρώντας τα όσα συνέβαιναν γύρω του.

Μια φωτογραφία του, λοιπόν, μοιράστηκε η διάσημη μαμά του και το μήνυμα που έστειλε μέσω της λεζάντας σαφές. Ιδού:

Περιμένοντας έξω απο το παραβάν. Γιατί τον αφορά κι ας μην το ξέρει ακόμη. Γιατί μας αφορά όλους. Η ψήφος ειναι η φωνή μας. Η ψήφος ειναι η δύναμη μας. Γι αυτό και δεν την αναθέτουμε σε άλλους. Για τους 530.000 νέους που σήμερα ψηφίζουν για πρώτη φορα. Σας αφορά. #elections2019 #elections #vote #govote #europeanelections2019 #europe