Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο αλλά και για το τέταρτο παιδί

30.05.2019
Η Τζένη Μπαλατσινού αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο αλλά και για το τέταρτο παιδί
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μέρα και η μέλλουσα νύφη μιλά πρώτη φορά για όλα στην κάμερα.

Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια και λίγες μέρες μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε εκείνος στη Φαίη Σκορδά, μίλησε κι εκείνη στην ίδια εκπομπή αλλά στην Αφροδίτη Γραμμέλη, με την οποία τη συνδέει και προσωπική σχέση.

Ευτυχισμένη και χαλαρή εμφανίστηκε η Τζένη Μπαλατσινού σε αυτή τη συνέντευξη, όπου αποκάλυψε πολλά και διάφορα.

Όπως για παράδειγμα ότι το νυφικό της είναι μία πολύ απλή δημιουργία των Zeus & Dionne, της φίρμας που συν-υπογράφει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, για την ιστορία, και ότι οι πρόβες για αυτό θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα όταν τελειώσου μερικές επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

"Η τελετή θα είναι λιτή, με παραδοσιακά απλά πραγματάκια. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο. Να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία", είπε μεταξύ άλλωνη γνωστή παρουσιάστρια η οποία όταν της ζητήθηκε να περιγράψει τον μέλλοντα σύζυγό της με δυο λόγια είπε χαρακτηριστικά: "Είναι ο άνθρωπός μου. Ο άντρας μου. Απλά".

Όσο για ένα ακόμη παιδί; "Ο Βασίλης σκέφτεται το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί. Εσύ το σκέφτεσαι;", ρώτησε η Αφροδίτη Γραμέλη την Τζένη Μπαλατσινού για να πάρει άμεσα την απάντηση: "Ε, λες να το σκέφτεται μόνος του;". Όλα αυτά είναι πολύ προσωπικά και παραπάνω δεν ήθελε να πει η Τζένη και αρκέστηκε μόνο στο "Ό,τι φέρει ο Θεός".

Στην τελετή τη νύφη θα παραδώσει τελικά ο γιος της, Μάξιμος Κωστόπουλος ενώ δίπλα στο ζευγάρι θα σταθούν και οι μεγαλύτερες κόρες της Τζένης, Αλεξάνδρα και Αμαλία.

Η ώρα η καλή!