Πάνος Ζάρλας: Νεκρός σε τροχαίο ο περσινός νικητής του Power of Love

31.05.2019
Πάνος Ζάρλας: Νεκρός σε τροχαίο ο περσινός νικητής του Power of Love
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όσους τον γνώρισαν εντός και εκτός οθόνης.

Άσχημη μέρα η σημερινή. Μετά την είδηση για τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη μαθαίνουμε ότι και ο Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο. Ανήμερα των γενεθλίων του.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Πάνο να οδηγούσε με τη μηχανή του επί της Συγγρού ανεβαίνοντας προς το κέντρο της Αθήνας, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, οταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο, στο ύψος του Ωνασείου. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι είχε πολύ μεγάλη ταχύτητα και δεν φορούσε κράνος. Έπεσε στα κιγκλιδώματα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο άτυχος νέος, που κατά τραγική σύμπτωση γιόρταζε χθες τα 28α γενέθλιά του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, απλά διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατός του.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό παιχνίδι Power of Love, πέρσι, το οποίο και κέρδισε μαζί με τη Στέλλα Μιζεράκη [φωτό κάτω]

Το ζευγάρι έμεινε μαζί για λίγο καιρό μετά τη νίκη τους -παρουσίασαν μάλιστα μαζί και το τηλεοπτικό παιχνίδι "Σκάσε και κολύμπα" στον ΣΚΑΪ- και χώρισαν τελικά.

Πληροφορίες θέλουν τη Στέλλα σε κατάσταση σοκ μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου.