Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης - Το συγκινητικό "αντίο" των δικών του ανθρώπων

31.05.2019
Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης - Το συγκινητικό "αντίο" των δικών του ανθρώπων
Έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του εδώ και πολύ καιρό. Ήταν 56 ετών!

Η είδηση για τον θάνατο του Κώστα Ευρυπιώτη γέμισε θλίψη συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος έφυγε σήμερα το πρωί νικημένος από τον καρκίνο.

Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν στο "Σπηλοπούλειο" από όπου και η τελευταία φωτογραφία του που αναρτήθηκε στις αρχές του μήνα όταν γιόρτασε τα γενέθλιά του με την πρώην σύζυγό του, Βάλια Κωστοπούλου, τα δυο παιδιά τους -όπως φαίνονται οι τέσσερίς τους στη φωτογραφία παρακάτω- και την σύντροφό του τα τελευταία χρόνια, Λίλιαν Μπότση. Τους είχε όλους στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή.

Τα προβλήματα με την υγεία του ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο όταν κατά τη διάρκεια προβών αντιλήφθηκε ότι ξεχνούσε τα λόγια του και είχε έντονους πονοκεφάλους και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Η κατάσταση ωστόσο ήταν μη αναστρέψιμη και οι γιατροί μιλούσαν μόνο για ένα θαύμα, που, όμως δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα, στη σελίδα του αγαπημένου ηθοποιού στο Facebook υπάρχει ένα μήνυμα των δικών του ανθρώπων, της Λίλιαν, του Αδαμάντιου και του Ίωνα, οι οποίοι τον αποχαιρετούν δημόσια και συγκινούν:

Ο Κώστας Ευρυπιώτης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε δεκάδες τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές όπως : «Τα λιονταράκια του κυρ Ηλία», «Ο Ανδροκλής και τα λιοντάρια του», «Οι επικίνδυνοι» (μια διαμαρτυρία), «Μπαμ μπαμπάς και μπέμπα», «Μια γυναικάρα στα μπουζούκια», «Μπίζνες στα βαλκάνια», «SafeSex», «Εργαζόμενη γυναίκα», «Σεσουάρ για δολοφόνους», «Άντρες έτοιμοι για όλα», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο1», «Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες», «Έλα να... γυμνωθούμε ντάρλινγκ», «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», «Μαζί τα φάγαμε» αλλά ίσως ο πιο "θρυλικός" του ρόλος είναι αυτός του "παλιού" σμηνίτη Ηλία στη σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά".