Στον Ιερώνυμο Μπαλατσινού-Κικίλιας: Ποιοι άλλοι το είχαν κάνει πριν από αυτούς;

03.06.2019
Στον Ιερώνυμο Μπαλατσινού-Κικίλιας: Ποιοι άλλοι το είχαν κάνει πριν από αυτούς;
Την ευχή του προκαθήμενου της ελληνικής εκκλησίας ζήτησαν οι μελλόνυμφοι. Και δεν ήταν οι πρώτοι "επώνυμοι", ας μας επιτραπεί η έκφραση, που το έκαναν.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους έχει ξεκινήσει και η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια έκαναν σήμερα κάτι πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στις 16 Ιουνίου και η Τζένη έχει ήδη δώσει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Αυτή, όμως, την έχει αφήσει εκτός...

Σήμερα το πρωί οι μελλόνυμφοι επισκέφτηκαν στην Αρχιεπισκοπή όπου συνάντησαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας ζητώντας την ευχή τους.

Και οι δύο έκαναν την ίδια ανάρτηση στα social media. Ιδού η λεζάντα και η φωτογραφία που μοιράστηκαν.

Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμο και μας έδωσε την ευλογία του για το γάμο μας. Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση!

Κι όμως. Ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι είχε κάνει το ίδιο λίγο πριν από τον δικό τους γάμο.

Μιλάμε για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι είχαν επίσης επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο πριν παντρευτούν τον Ιούλιο του 2017.

"Μεγάλη μας Τιμή και Χαρά να έχουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμου", είχαν γράψει τότε στη λεζάντα.