Κουτουμάνου – Λυκουρέζου: Πόλεμος εξωδίκων για τη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη!

04.06.2019
Κουτουμάνου – Λυκουρέζου: Πόλεμος εξωδίκων για τη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη!
Πέρασαν σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια από το θάνατο της αξέχαστης και ανεπανάληπτης Ζωής Λάσκαρη και όπως φαίνεται τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μία σκληρή διαμάχη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και η Μάρθα Κουτουμάνου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκονται στα μαχαίρια. Ο λόγος σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», είναι η βίλα στο Πόρτο Ράφτη που τους άφησε από κοινού η αείμνηστη ηθοποιός. Το πολυτελέστατο σπίτι τέθηκε προς πώληση μερικούς μήνες μετά το θάνατο της σπουδαίας Ελληνίδας ηθοποιού αλλά οι δύο κόρες της φαίνεται να διαφωνούν έντονα.

Δείτε τη βίλα της Ζωής Λάσκαρη!

Πόλεμος εξωδίκων:

To πρώτο εξώδικο απέστειλε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου η οποία ζητάει από την αδελφή της να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού ώστε να μπορέσει να το δείξει σε υποψήφιους αγοραστές. Με εξώδικο όμως απάντησε και η Μάρθα η οποία καλεί την αδελφή της να ξεκαθαρίσει άμεσα το ποσό με το οποίο θα συμμετάσχει στις οφειλές του σπιτιού (οι οποίες ανέρχονται στο ποσό, περίπου των 20.000 ευρώ).

Με το τρίτο εξώδικο που απέστειλε αυτή τη φορά η Μαρία Ελένη γίνεται αναφορά στο όνομα του Μάκη Σούλη από τον οποίο ζητάει, να μπει ως διαχειριστής της κατάστασης με σκοπό βεβαίως, να μπορέσει να βρεθεί μία χρυσή τομή στη διαδικασία πώλησης και τον διαμοιρασμό της κοινής τους περιουσίας.

Δείτε ακόμη: Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γίνεται 50 ετών - Σπάνιες φωτογραφίες του με τη μαμά Αλίκη μέσα από το μαιευτήριο

Ενώ λοιπόν οι δύο κυρίες βρίσκονται στα μαχαίρια, μία ξαδέλφη τους μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και έδωσε σημαντικές εξηγήσεις, παίρνοντας μάλιστα το μέρος της Μάρθας και υποστηρίζοντας πως η Μαρία Ελένη δεν άφησε τίποτα στην αδερφή της από την περιουσία της μητέρας τους.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς