Ο Brad Pitt ρώτησε τον Leonardo diCaprio αν χωρούσε τελικά πάνω στην πόρτα

21.07.2019
Ο Brad Pitt ρώτησε τον Leonardo diCaprio αν χωρούσε τελικά πάνω στην πόρτα
Ποια είναι τελικά η αλήθεια για τη διάσημη σκηνή;

Η πόρτα στον Τιτανικό και αν τελικά χωρούσε πάνω της ο Jack παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά μυστήρια, προβληματίζοντας μέχρι και τον Brad Pitt που αποφάσισε να ρωτήσει σχετικά τον Leonardo DiCaprio.

Δες και αυτό: Adriana Lima: Η ενόχληση της με τους παπαράτσι στη Μύκονο (βίντεο)

Οι DiCaprio, Brad Pitt και Margot Robbie έδωσαν συνέντευξη στο MTV με αφορμή την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood», όπου πρωταγωνιστούν. Κάποια στιγμή, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον DiCaprio αν ο Jack που υποδυόταν στον Τιτανικό μπορούσε να ανέβει στην πόρτα, όπου βρισκόταν ήδη η Kate Winslet, ώστε να σωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού.

Αυτό το είδες; Paulina Porizkova: Η 54χρονη καλλονή ποζάρει χωρίς μακιγιάζ αποκαλύπτοντας το μόνο πράγμα που έχει κάνει στο πρόσωπό της

Ο Leo δεν έδωσε κάποια απάντηση, κουνώντας απλώς το κεφάλι του, για την ερώτηση που του κάνουν συνεχώς. Ωστόσο την ίδια απορία είχαν και οι Brad Pitt και Margot Robbie, που προσπάθησαν να εκμαιεύσουν μια απάντηση. «Ω ναι, το θυμάμαι. Είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ!», είπε η Robbie, με τον Pitt να στρέφεται προς τον DiCaprio, ρωτώντας τον συνωμοτικά «Μπορούσες; Μπορούσες να στριμωχτείς;». «Ουδέν σχόλιον», ήταν η απάντηση του Leo, που συμφώνησε ωστόσο πως πρόκειται για την πιο πολυσυζητημένη διαμάχη για σκηνή ταινίας που έχει υπάρξει ποτέ.

Δες επίσης: «Πιστεύω ακόμα στο γάμο»: Η εξομολόγηση της Irina Shayk μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper

Δες το βίντεο: