Gwyneth Paltrow: «Νιώθω ότι χάνω την ταυτότητα μου όσο μεγαλώνω»!

01.08.2019
Gwyneth Paltrow: «Νιώθω ότι χάνω την ταυτότητα μου όσο μεγαλώνω»!
Η Gwyneth Paltrow μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς η διαδικασία της γήρανσης την κάνει να νιώθει σαν να χάνει την ταυτότητά της.

Η γκουρού του Goop ομολόγησε στο podcast του The Beauty Closet ότι έπαιζε τυποποιημένους ρόλους όταν ήταν νέα, κάτι που την έκανε να αισθανθεί ότι άρχισε να χάνει την ταυτότητά της καθώς μεγαλώνει.

Η 46χρονη ηθοποιός είπε: «Θεωρούμαι από κάποιους, όχι από όλους και είναι ένα παράξενο πράγμα, ως κάτι που έχει μπει σε ένα κουτί».«Και τότε σκέφτομαι, όταν φτάσεις σε αυτή την ηλικία και έχεις την ιδιότητα της γκόμενας, τι θα σημαίνει αυτό»; «Όταν θα κάνεις ρυτίδες και θα πλησιάσεις στην εμμηνόπαυση, και όλα αυτά ... τι θα συμβεί στην γυναικεία σου ταυτότητα αν δεν είσαι όμορφη και ελκυστική για σεξ από τους άνδρες»;

Δείτε ακόμη: Το απίστευτο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ - Δείτε την με όλους τους πρωθυπουργούς που έχει διορίσει από το 1953!

Η Paltrow εξήγησε στη συνέχεια πως αν μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου καθώς μεγαλώνεις και αγκαλιάσεις αυτή τη διαδικασία, αυτό θα είναι το κλειδί για την εσωτερική ομορφιά.«Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα και παράλληλα και εσύ πρέπει να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου», είπε.«Νομίζω ότι φτάνεις σε ένα σημείο όπου την ώρα που το είδος της ομορφιάς σου φθίνει με έναν τρόπο, η εσωτερική ομορφιά σου, πραγματικά, βγαίνει προς τα έξω και έτσι είναι αστεία αυτή η αλλαγή που συμβαίνει».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα ότι καταπολεμά το άγχος της κάνοντας «συνειδητές αναπνοές» και σύντομες περιόδους διαλογισμού, οι οποίες μπορούν να στριμωχτούν ακόμα και στα πιο φορτωμένα προγράμματα.