Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο όταν κοινό και τραγουδιστές είπαν «αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! [Βίντεο]

10.09.2019
Σείστηκε το Καλλιμάρμαρο όταν κοινό και τραγουδιστές είπαν «αντίο» στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! [Βίντεο]
Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στη μεγάλη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο Έλληνα λαϊκό συνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο. Σ’ ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους και ταξίδεψαν όλους όσους βρέθηκαν στη χθεσινή μεγάλη συναυλία: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μελίνα Ασλανίδου, Δέσποινα Βανδή, Στέλιος Διονυσίου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μανώλης Λιδάκης, Κώστας Μακεδόνας, Γιώργος Μαργαρίτης, Πάολα, Πίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Πλούταρχος, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Γιάννα Βασιλείου, Παναγιώτης Τσαφαράς.

Δείτε ακόμη: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Με "σπασμένη" φωνή το "αντίο" του Βασίλη Παπακωνσταντίνου επί σκηνής - Δεν άντεξε [video]

Όλοι οι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να τραγουδήσουν και να τιμήσουν τον Χρήστο Νικολόπουλο για τα 55 χρόνια πορείας του στο ελληνικό τραγούδι. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας γέμισε με μαγευτικές μελωδίες του σπουδαίου συνθέτη, που έχουν αφήσει εποχή.

Με συγκίνηση, στο ξεκίνημα της συναυλίας όλοι οι καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί «και τι ζητάω; μια ευκαιρία στον Παράδεισο να πάω», ύστατο χαιρετισμό για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα Κοινό και τραγουδιστές είπαν το «αντίο» στο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τραγουδώντας επι σκηνής αγαπημένες επιτυχίες του, όπως το «Και τι ζητάω», με το Καλλιμάρμαρο την ίδια ώρα να σείεται. Δείτε παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στο Instagram από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο:

Ένα μεγάλο αντίο στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα... #oloimazimporoume #Concert #kallimarmaro #athensgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilou (@mari_loukaki) στις 9 Σεπ, 2019 στις 8:19 μμ PDT

Γιώργος Μουλάς