Mila Kunis: Οι αποκαλύψεις της Demi Moore την έκαναν να... ξεσπάσει στα μαλλιά της [photos]

27.09.2019
Mila Kunis: Οι αποκαλύψεις της Demi Moore την έκαναν να... ξεσπάσει στα μαλλιά της [photos]
Δεν μπορείς να φανταστείς πώς έβαψε -ή μάλλον, ξέβαψε- τα μαλλιά της η νυν σύζυγος του Ashton Kutcher, στον απόηχο των όσων αποκαλύπτει μέσα από τα απομνημονεύματά της, η πρώην.

Αυτός ο καιρός δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα εύκολος για τη Mila Kunis, η οποία ακούει από παντού τα όσα γράφει στο βιβλίο της η Demi Moore για τον Ashton Kutcher.

Μεταξύ των όσων αποκαλύπτει η 56χρονη σταρ μάθαμε ότι στην ουσία ήταν εκείνος που την ενθάρρυνε να αρχίσει να πίνει ξανά ύστερα από 20 χρόνια νηφαλιότητας, αμφισβητώντας αν ο αλκοολισμός είναι πραγματικός και υποστηρίζοντας ότι "όλα είναι θέμα μέτρου". Εκείνη το επιχείρησε για να γίνει εκείνη που ήθελε εκείνος όμως το μέτρο δεν το βρήκε ποτέ...

Επίσης, διαβάσαμε για δύο ανθρώπους που το τότε ζευγάρι έβαλε στη ζωή -και στο κρεβάτι του- καθώς αυτή ήταν μια φαντασίωση του Kutcher που η Moore θέλησε να το πραγματοποιήσει.

Εκεί ακριβώς "θόλωσαν" γενικότερα και οι γραμμές των ορίων σε μια σχέση ήδη "κουρασμένη" από μία αποβολή και αρκετές άκαρπες προσπάθειες για εγκυμοσύνη, που ακολούθησαν, και ο Ashton βρέθηκε σε ξένα κρεβάτια. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Μια ιστορία για την οποία ο Kutcher τοποθετήθηκε δημοσίως, εμμέσως, πλην, σαφώς. Η Mila όμως, δεν έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά. Πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ.

Οι φήμες τη θέλουν τη νυν σύζυγο του Ashton Kutcher ιδιαίτερα ανήσυχη και στεναχωρημένη, ιδιαίτερα με το ενδεχόμενο να διαβάσουν τα παιδιά της κάποια στιγμή όλα αυτά που ισχυρίζεται για τον πατέρα τους η πρώην σύζυγός του.

Η ίδια, όπως είπαμε δεν έχει δηλώσει κάτι, όμως ο φακός την τσάκωσε με ξανθό μαλλί με μπλε άκρες, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι επέλεξε αυτή την αλλαγή για να... ξεσπάσει. Ή, μήπως, αναγκάστηκε ναι το κάνει αυτό για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αναρωτιόμαστε εμείς.

Θα φανεί σύντομα. Ωστόσο η αλλαγή είναι γεγονός. Ιδού: