The Crown: Η πριγκίπισσα Diana "ζωντανεύει" ξανά μέσα από την εκπληκτική ομοιότητά της με την Emma Corrin

08.10.2019
The Crown: Η πριγκίπισσα Diana "ζωντανεύει" ξανά μέσα από την εκπληκτική ομοιότητά της με την Emma Corrin
Η προσμονή μας για την επερχόμενη τρίτη σεζόν του The Crown είναι μεγάλη καθώς τον επόμενο μήνα θα επιστρέψει στις οθόνες μας η δημοφιλής σειρά του Netflix. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν, όπου θα μπει στην ιστορία και η Diana και όλοι μιλάνε γι' αυτές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την νεοφερμένη Emma Corrin στον ρόλο της πριγκίπισσας της Ουαλίας με τον πρωταγωνιστή του God's Own Country, Josh O'Connor ως πρίγκιπα Κάρολο.

Το πλάνο λήφθηκε ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην Ισπανία, για την αναπαράσταση της βασιλικής επίσκεψης της Diana και τoυ Καρόλου στην Αυστραλία το 1983 (πιθανώς τα γυρίσματα στην Ισπανία ήταν μια πιο οικονομική επιλογή). Οι δύο ηθοποιοί φορούν σχεδόν παρόμοια ρούχα με αυτά που φόραγε το βασιλικό ζεύγος όταν επισκέφτηκε το Uluru στο Ayers Rock. Η Collins φοράει ένα άσπρο φόρεμα με κουμπιά και ζώνη στη μέση ενώ ο O'Connor ένα κοστούμι σε στυλ σαφάρι. Ακόμη και τα ανεμοδαρμένα μαλλιά της Diana έχουν αναδημιουργηθεί με σχολαστικό τρόπο.

Συγκλονιστική η ομοιότητα, όντως!

Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα φιλοξενήσει και πάλι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, όπως αυτά της Olivia Colman στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ και της Helena Bonham Carter στον ρόλο της πριγκίπισσας Margaret. Ο Tobias Menzies θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Σε μια συνέντευξη της Colman για το τεύχος Νοεμβρίου του Harper's Bazaar, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στο ρόλο της ως Βασίλισσα, από την προφορά μέχρι το περπάτημά της.

«Νόμιζα ότι ένα γενικό “καθώς πρέπει ύφος” θα έκανε, αλλά προφανώς όχι», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό.

Ο νέος κύκλος του The Crown θα βγει στον αέρα στις 17 Νοεμβρίου.