Ο Joker έρχεται στο θέατρο Παλλάς - Ποιος θα τον υποδυθεί; [Βίντεο]

23.10.2019
Ο Joker έρχεται στο θέατρο Παλλάς - Ποιος θα τον υποδυθεί; [Βίντεο]
Ο σάλος που προκλήθηκε το περασμένο Σάββατο για την ταινία Joker δεν έχει προηγούμενο και φαίνεται ότι η υπόθεση θα μας απασχολήσει και μελλοντικά με αφορμή την εφαρμογή ή μη του νόμου.

Η παρέμβαση της αστυνομίας, με όπλα, στον κινηματογράφο της οδού Πατησίων, ύστερα από κλήση υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού, περί παρακολούθησης της ακατάλληλης ταινίας από ανηλίκους, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Παρά το σάλο που προκλήθηκε η ταινία Joker συνεχίζει να “σπάει” τα ταμεία 20 μέρες μετά την πρεμιέρα.

Δείτε ακόμη: «Ωνάσης: Τα θέλω όλα»: Σύσσωμη η showbiz παρακολούθησε την παράσταση της χρονιάς! [Πλούσιο φωτογραφικό υλικό]

Θεατρικά τώρα, ως άλλος Χοακίν Φίνιξ έρχεται ο λατρεμένος Τάκης Ζαχαράτος στο θέατρο Παλλάς τον ερχόμενο Δεκέμβριο όπου μεταξύ άλλων θα τον απολαύσουμε και ως Joker. Ο υπερταλαντούχος ηθοποιός έρχεται στο Παλλάς με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του. Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου θα καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα. Ο ρόλος του Joker δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον performer,

Δείτε τον στο βίντεο:

Τον Τάκη Ζαχαράτο θα πλαισιώνει δεκαμελής ορχήστρα και εντυπωσιακό μπαλέτο 12 χορευτών. Τη σκηνοθεσία συνυπογράφουν ο ίδιος και η Σοφια Σπυράτου.

Γιώργος Μουλάς