Πατέρας για δεύτερη φορά ο Αντώνης Κανάκης: Έχεις δει τη σύντροφό του, Επιστήμη; [photo]

23.10.2019
Πατέρας για δεύτερη φορά ο Αντώνης Κανάκης: Έχεις δει τη σύντροφό του, Επιστήμη; [photo]
Το μωρό όπου νά'ναι έρχεται και δεν έχει πάρει κανείς είδηση. Ούτε αυτή τη φορά.

Η είδηση κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου, όμως εδώ και εννέα μήνες (!) μία χαρά κρυφή είχε καταφέρει να μείνει!

Τρία χρόνια μετά τον ερχομό της κόρης τους, ο Αντώνης Κανάκης και σύντροφός του, Επιστήμη, περιμένουν τον υιό! Και μάλιστα από μέρα σε μέρα, όπως μάθαμε μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου-Κου".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η Επιστήμη είναι ήδη στον μήνα της και η τελευταία ημερομηνία που έχει δώσει ο γιατρός είναι το αργότερο σε δύο εβδομάδες από σήμερα.

Δεν μπορύμε παρά να υπογραμμίσουμε ότι το ζεύγος τα κατάφερε και αυτή τη φορά και κράτησε το χαρμόσυνο νέο μόνο για "εσωτερική κατανάλωση", όπως, εξάλλου και καθετί άλλο που αφορά την προσωπική τους ζωή. Ακόμη και την ίδια την Επιστήμη δεν την έχουμε δει επισήμως.

Μόνο από παπαρατσικές φωτογραφίες έχουμε δει την 29χρονη Καβαλιώτισσα που βρίσκεται στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη τα τελευταία χρόνια. Όπως για παράδειγμα αυτή στη συνέχεια, που απαθανατίζει το ζευγος να περπατά στα Ματογιάννια της Μυκόνου πριν από τρία χρόνια.

Με το καλό να έρθει το μωράκι τους, λοιπόν και... "μ' έναν πόνο", όπως λέει ο λαός!

Πάντως, ενδέχεται ο ερχομός του διαδόχου να επηρεάσει τα επαγγελματικά του μπαμπά, όπως διαβάζουμε καθώς δεν αποκλείεται να μετατεθεί για μία εβδομάδα η πρεμιέρα του "Ράδιο Αρβύλα" που έχει προγραμματιστεί για τις 11/11/2019. Θα δείξει.