Jennifer Aniston: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη συνάντηση με τον Brad Pitt, η σαμπάνια και η Beyonce

07.01.2020
Jennifer Aniston: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη συνάντηση με τον Brad Pitt, η σαμπάνια και η Beyonce
Στον απόηχο της λαμπερής βραδιάς της απονομής των Χρυσών Σφαιρών η ενδιαφέρουσα ιστορία που μοιράστηκε η ίδια η ελληνικής καταγωγής σταρ

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt όντως συναντήθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες προχθές και μάλιστα εκείνος απάντησε ανοιχτά όταν ρωτήθηκε σχετικά, έχοντας στο πλευρό του τη Sharon Osbourne.

Η ίδια η Jen, δεν μίλησε για τον Brad, με τον οποίο, παρεμπιπτόντως καθόταν σε διπλανά τραπέζια, όμως μέσω stories μοιράστηκε μια ιστορία από τη βραδιά εκείνη που μας άρεσε πολύ.

Στο τραπέζι της Aniston καθόταν επίσης η Reese Witherspoon και η Kristin Hahn, συμπρωταγωνίστριές της στο Morning Show. Σε διπλανό τραπέζι -όχι αυτό του Pitt και του Once Upon a Time in Hollywood- καθόταν η παρέα της Beyonce και του Jay Ζ, οι οποίοι, όπως φαίνεται, τις "έσωσαν" από... αφυδάτωση.

Όπως εξήγησε μέσω λεζάντας η Jen, στο τραπέζι τους ξέμεινε από νερό και η Reese ζήτησε σαμπάνια από τη Beyonce, η οποία, φυσικά, τους έδωσε. Στην υγειά της λοιπόν. Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε από τη βραδιά η Jen.