Courteney Cox: Μία ιστορική φωτογραφία όλων των Friends μαζί και το παρασκήνιο

24.01.2020
Courteney Cox: Μία ιστορική φωτογραφία όλων των Friends μαζί και το παρασκήνιο
Το "τελευταίο δείπνο" τους πριν γυρίσουν το τελευταίο ever επεισόδιο της θρυλικής σειράς.

Πίσω τον χρόνο στο 2004 γύρισε η Courteney Cox και συγκεκριμένα λίγο πριν τα έξι Φιλαράκια περάσουν στο πλατό για να γυρίσουν το επεισόδιο που θα σήμανε και το τέλος της σειράς που λατρεύτηκε και λατρεύεται μέχρι σήμερα.

«“Το τελευταίο δείπνο” πριν γυρίσουμε το “The Last One” στις 23 Ιανουαρίου 2004 #tbt #friends» γράφει στη λεζάντα η Court και ιδού η φωτογραφία τους και στη δεύτερη (κάνε κλικ στο βελάκι) βλέπουμε την πρώτη σελίδα του σεναρίου για εκείνο το επεισόδιο

Και είναι όλοι εκεί, συγκινημένοι φανερά. Η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow, οι οποίες μάλιστα σχολίασαν την ανάρτηση της φίλης τους με επιφωνήματα που μπορείς να δεις αμέσως μετά, ο Matthew Perry, o David Schwimmer και ο Matt Le Blanc.

Αν κοιτάξει, βέβαια καλά τη φωτογραφία αυτή, θα προσέξει και κάτι άλλο εκτός από τη συγκίνηση! Τα... μαγουλάκια της Court, η οποία εκείνο τον καιρό ήταν έγκυος και μάλιστα τεσσάρων μηνών. Για την ιστορία, η κόρη της, Coco Arquette γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 2004.

Η Coco είχε κάνει την παρουσία της... αισθητή και στην τελετυαία ever σκηνή της αγαπημένης σειράς -μέσω της κοιλιάς της διάσημης μαμάς της φυσικά.

Ιδού για του λόγου το αληθές -και συγκινηθήκαμε κι εμείς πρωί πρωί!

Ζωή Κίττα