Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του - Γέμισαν τα social media "αντίο" και "γιατί"

27.01.2020
Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Kobe Bryant και της 13χρονης κόρης του - Γέμισαν τα social media "αντίο" και "γιατί"
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την είδηση που κάνει από χθες αργά το βράδυ τον γύρο του διαδικτύου. Ο θρύλος του ΝΒΑ, ο "τελευταίος των πολύ μεγάλων" (εντός και εκτός γηπέδων) Kobe Bryant νεκρός στα 41 του χρόνια. Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη στην περιοχή Calabasas στέλνοντας στον θάνατο τον ίδιο και τους υπόλοιπους 8 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη κόρη του, Gigi! Στο μοιραίο ελικόπτερο, που όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έπεσε λόγω πυκνής ομίχλης και άσχημων καιρικών συνθηκών στην περιοχή, επιβεβαιώθηκε ότι επέβαιναν και ο ο προπονητής μπέιζμπολ του κολεγίου Orange Coast, John Altobelli, μαζί με την σύζυγό του, Kery και την κόρη τους, Alisa, η οποία έκανε προπονήσεις μαζί με την κόρη του Kobe Bryant, στην ακαδημία μπάσκετ που άνοιξε στην Καλιφόρνια. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, τα social media πλημμύρισαν εικόνες του θρύλου του μπάσκετ για "αντίο". Ξεχωρίσαμε μερικά και τον αποχαιρετούμε κι εμείς με αυτά.