Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια ληστών

26.01.2020
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον εφιάλτη που έζησαν στα χέρια ληστών
Νύχτα τρόμου μέσα στο σπίτι τους έζησαν οι γνωστοί και δημοφιλείς τραγουδιστές όταν ήρθαν αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους, οπλισμένους ληστές.

Σαν σκηνή από ταινία μας ακούστηκε. Ήταν όμως πραγματικότητα. Σάββατο ξημερώματα, γύρω στις 5 το πρωί και η Καίτη Γαρμπή επέστρεφε στο σπίτι της από το μαγαζί όπου εργάζεται. Ο σύζυγος της, Διονύσης Σχοινάς ήταν μέσα και κοιμόταν. Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητο βρέθηκε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόφους οι οποίοι με την απειλή των όπλων την ανάγκασαν να μπει στο σπίτι όπου και την έδεσαν, κάνοντας το ίδιο και με τον σύζυγό της, ο οποίος στο μεταξύ ξύπνησε.

Ο συναγερμός είχε εξουδετερωθεί και δεν έδωσε σήμα, ενώ σε πολύ λίγο χρόνο το ζευγάρι υπέδειξε στους ληστές το σημείο όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιό τους, το άνοιξαν, απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό μαζί με διάφορα κοσμήματα και διέφυγαν ανενόχλητοι.

Την υπόθεση χειρίζεται το αστυνομικό τμήμα Νέας Ερυθραίας, ενώ με δήλωσή του στον ΑΝΤ1 ο Διονύσης Σχοινάς μετέφερε τα εξής:

"Ξέρω ότι μας αγαπάτε. Είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίτπωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα το Θεό είμαστε καλά".