Irina Shayk: "Ω Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω"

28.01.2020
Irina Shayk: "Ω Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, καταρρέω"
Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper, η 34χρονη ρωσίδα καλλονή ανοίγει την καρδιά της στη βρετανική Vogue.

Η Irina Shayk είναι το εξώφυλλο για το τελευταία τεύχος της βρετανικής Vogue [φωτό κάτω] ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε, μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον B (όπως αποκαλεί τον Bradley Cooper, χαρακτηριστικά) αλλά και την πίεση που δέχεται ως single μητέρα.

Η όμορφη Irina χώρισε από τον 45χρονο Cooper πέρσι, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης και μία κόρη. Η μονάκριβή τους, Lea De Seine Shayk Cooper είναι σήμερα δύο ετών -και πανέμορφη φυσικά.

"Νομίζω ότι σε όλες τις καλές σχέσεις φέρνεις τον καλύτερο αλλά και τον χειρότερο εαυτό σου -είναι στη φύση κάθε ανθρώπου αυτό. Δύο υπέροχοι άνθρωποι δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσουν ένα καλό ζευγάρι. Πιστεύω, πάντως, ότι υπήρξαμε ιδιαίτερα τυχεροί που βιώσαμε αυτό που είχαμε μεταξύ μας. Η ζωή χωρίς τον Β είναι ένας νέος κόσμος", θα πει κάποια στιγμή η Irina ενώ στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζει κανείς την μητρότητα με την καριέρα, ειδικά ως μόνος γονέας.

Διάβασε επίσης: Brad Pitt: "Αυτός με βοήθησε να κόψω το ποτό" - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διάσημο συνάδελφό του [video]

"Είναι δύσκολο να βρεις ισορροπία μεταξύ του να είσαι μόνος γονέας και εργαζόμενη γυναίκα και... κουβαλητής. Πιστέψτε με, υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και σκέφτομαι 'Ω Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, διαλύομαι!"

Την καταλαβαίνουμε την Irina και της ευχόμαστε "καλό κουράγιο"!