Friends: Μήπως ο "Chandler" μόλις αποκάλυψε ότι έρχεται το μεγάλο reunion;

06.02.2020
Friends: Μήπως ο "Chandler" μόλις αποκάλυψε ότι έρχεται το μεγάλο reunion;
Ένα tweet του Matthew Perry ήταν αρκετό να ανάψει φωτιές. Οι απανταχού fans της σειράς περιμένουν με λαχτάρα διευκρινήσεις. Κι εμείς μαζί!

Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για το ενδεχόμενο reunion των θρυλικών Friends -τηλεοπτικό reunion εννοούμε φυσικά, γιατί το... ιδιωτικό έχει ήδη γίνει και "έριξε" το internet!

13 χρόνια μετά την "αυλαία" της σειράς που που ακόμη προβάλλεται με απίστευτη επιτυχία (!) δεν υπάρχει επίσημο σχέδιο για αναβίωσή της. Μάλιστα έχουν τοποθετηθεί σχετικά και αρκετοί από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, χωρίς να μας δίνουν ιδιαίτερη ελπίδα!

Διάβασε και αυτό: Friends: Πώς θα ήταν σήμερα οι ζωές των πρωταγωνιστών αν η σειρά δεν είχε σταματήσει ποτέ

Ο Matthew Perry όμως, με ΑΥΤΟ το τιτίβισμα τι θέλει να πει; "Μεγάλα νέα έρχονται...", έγραψε χθες στον λογαριασμό του στο Twitter ο τηλεοπτικός "Chandler" και, όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια (αλλά και τα memes) έπεσαν... βροχή!

Απάντηση διευκρινηστική δεν λάβαμε όμως... οι πιθανότητες γέρνουν προς μία κατεύθυνση. Εκτός κι αν ο Perry έχει αποφασίσει να τρολάρει πολύ άγρια τους θαυμαστές τους -που δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε. Πάντως, κανείς άλλος από την παρέα του Central Perk δεν έχει κάνει ανάλογο σχόλιο... Εμείς αναμένουμε καρτερικά!

Ιδού και το tweet που μας ξεσήκωσε!