Kate Hudson: Έτσι έχασε τα κιλά της τελευταίας εγκυμοσύνης - Ο ρόλος του... σέλινου!

07.02.2020
Kate Hudson: Έτσι έχασε τα κιλά της τελευταίας εγκυμοσύνης - Ο ρόλος του... σέλινου!
Η 40χρονη σταρ είναι σήμερα πιο fit από ποτέ. Η ίδια εξηγεί πώς κατάφερε να επανέλθει μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Η Kate Hudson, έχει τέσσερις επιχειρήσεις, τρία παιδιά και δύο ταινίες στα σκαριά αλλά πάντα δίνει προτεραιότητα στην υγεία και την ευεξία της καθώς φροντίζει να τρέφεται ως επί το πλείστον υγιεινά.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Women's Health, η Hudson αποκάλυψε τη... δύμανή της: τρώει περίπου πέντε φορές την ημέρα, ξεκινώντας κάθε πρωί πίνοντας χυμό σέλινου και στη συνέχεια ένα shake πρωτεΐνης με πλιγούρι βρώμης, ένα μπολ Acai ή αυγά.

Τα υπόλοιπα γεύματά της είναι ως επί το πλείστον φυτικά και περιλαμβάνουν κολοκυθάκια ή noodles από κολοκύθι ενώ περιστασιακά, θα προσθέσει κοτόπουλο, ψάρι ή μπριζόλα.

Η νέα της διατροφική ρουτίνα ξεκίνησε εν μέρει από την κόρη της, Rani, την οποία η 40χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον Οκτώβρη του 2018. Η Hudson είπε στο WH ότι δυσκολεύτηκε περισσότερο μετά την Rani να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης παρά όταν γέννησε τους δύο γιους της.

«Σε αντίθεση με τις άλλες δύο εγκυμοσύνες, δεν είχα πραγματικά χρόνο να γυμναστώ. Χρειάστηκε ένα διαφορετικό είδος πειθαρχίας», δήλωσε η Hudson.

Αυτή τη φορά, έπρεπε να στηριχθεί σε αυστηρότερες διατροφικές συνήθειες με τη βοήθεια της εταιρίας Weight Watchers (τώρα WW) με την οποία συνεργάζεται. Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες υγιεινής διατροφής, η Hudson λέει ότι είχε σχεδόν πετύχει το στόχο της.

Και μιας και ζούμε στην εποχή του Instagram, η Hudson δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία στον λογαριασμό της τον περασμένο Απρίλιο, ενημερώνοντας τους followers της για την πρόοδό της, με την εξής λεζάντα: «Είμαι λίγα γραμμάρια πριν από το τέρμα! Τα κατάφερα χωρίς να πιέζομαι στο φαγητό ή να γυμνάζομαι σαν τρελή αν και είμαι πειθαρχημένη».

Απ’ ότι φαίνεται, πάντως, ότι ο χυμός σέλινου λειτουργεί πραγματικά!