Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει το βάρος της - Ένα κιλάκι το έχει πάρει στην καραντίνα!

02.04.2020
Η Υβόννη Μπόσνιακ αποκαλύπτει το βάρος της - Ένα κιλάκι το έχει πάρει στην καραντίνα!
Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media τελευταία η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, σύζυγος του Αντώνη Ρέμου και εκτός από πολύ ενδιαφέρουσες συνταγές, μοιράζεται και... ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!

Η Υβόννη Μπόσνιακ λατρεύει το μαγείρεμα. Και λατρεύει να μοιράζεται τις γνώσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, πολύ συχνά πια, λόγω καραντίνας, βλέπουμε στη σελίδα της στο Instagram συνταγές συνοδευόμενες με βίντεο βήμα βημα, "δώρο" για τους φίλους της, οι οποίοι ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που μοιράζεται εκείνη στη συνέχεια.

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε ένα διάλειμμα από τις συνταγές και κάλεσε τους φίλους της να παίξουν το παιχνίδι των ερωτήσεων. Εκείνοι ρωτούσαν και εκείνη απαντούσε.

Κάποιος, λοιπόν, τη ρώτησε αν προσέχει τη διατροφή της και πόσα κιλά είναι. Η Υβόννη απάντησε με γραπτό μήνυμα αλλά και βίντεο. Την είδαμε, λοιπον να γλύφει τη σπάτουλα που, προφανώς, χρησιμοποιούσε εκείνη την ώρα μαγειρεύοντας κάποιο γλυκό και απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν προσέχει καθόλου αλλά σε λίγο καιρό πρέπει να μπει σε πρόγραμμα. Όσο για τα κιλά της; 64.

Αν βέβαια γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, θα δούμε ότι από τον Φεβρουάριο που είχε ξαναπαίξει αυτό το παιχνίδι και της είχε τεθεί η ίδια ερώτηση, το κιλάκι το έχει "τσιμπήσει" η Υβόννη. Όπως και όλοι μας φυσικά, αυτό τον καιρό! Θυμήσου την παλιότερη ανάρτησή της ΕΔΩ.

Και ναι, όλοι πρέπει να μπούμε σε πρόγραμμα!!! Σιγά σιγά όμως... Έχουμε δρόμο!