Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν έχεις ξαναδεί

08.10.2020
Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες από τον γάμο της που δεν έχεις ξαναδεί
Τη δεύτερη επέτειου γάμου της γιόρτασε η γνωστή ηθοποιός και με την αφορμή μοιράστηκε δυο σπάνια στιγμότυπα από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

Ήταν 6 Οκτωβρίου όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν στη Μύκονο, επτά μήνες μετά την άφιξη του γιου τους, Μάξιμου.

Με την αφορμή αυτή, η Αθηνά Οικονομάκου ξεφύλισσε το άλμπουμ του γάμου της και μοιράστηκε με τους 1 εκατομμύριο followers της δύο φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα. Μία από το μυστήριο και μία από το γλέντι που ακολούθησε. "Χρόνια μας πολλά, μωρό μου", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Όπως ήταν φυσικό, την ανάρτηση αυτή ακολούθησαν χιλιάδες ευχές μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε αυτές της Βίκυς Καγιά και της Ζέτας Μακρυπούλια.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι για την ξεχωριστή αυτή μέρα, η εντυπωσιακή fashionista είχε φορέσει ένα νυφικό ειδικά σχεδιασμένο από την Celia Kritharioti. Το σέξι φόρεμα είναι μάξι αλλά και μακρυμάνικο, φτιαγμένο από διαφανή δαντέλα. Η ηθοποιός επέλεξε επίσης ένα πολύ μακρύ πέπλο και έφτιαξε τα μαλλιά της σε ένα κομψό updo με διακριτικά λουλούδια.