Ρώτησαν ανοιχτά την Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκείνη απάντησε [video]

11.01.2021
Ρώτησαν ανοιχτά την Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και εκείνη απάντησε [video]
"Βούηξε" ο τόπος με τις φήμες περί έρωτα μεταξύ των δύο και η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η εμφάνιση του Κωνσνταντίνου Αργυρού στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου συζητήθηκε πάρα πολύ. Αφενός για την ερμηνεία και το κέφι που σκόρπισε στο πλατό και σε όλους τους τηλεθεατές, αφετέρου για τα βλέμματα που αντάλλαξε με την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ήταν επίσης καλεσμένη ητς εκπομπής!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που απέδωσαν τα όσα μαρτύρησε η γλώσσα των ματιών σε κρυφό έρωτα των δύο πρωταγωνιστών της βραδιάς ενώ μετά την εκπομπή συνέχισαν να ψάχνουν στοιχεία προς επιβεβαίωση.

Τα στοιχεία αυτά όμως δεν ήρθαν ποτέ και κάποιος είπε να δράσει με "κατά μέτωπον επίθεση". Ο λόγος για τον Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου ανήμερα της γιορτής της (7/1/2020) και τη ρώτησε ευθέως για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό για λογαριασμό της εκπομπής "Έλα Χαμογέλα". Και εκείνη απάντησε κατηγορηματικά:

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος, θα τα ακούει –που σίγουρα τα έχει ακούσει- και θα χαμογελάει ο άνθρωπος. Όχι δεν υπάρχει κάτι. Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν και κάτι», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα, αποαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι δεν είναι μόνη, αλλά επιμένει να μη συζητά για τα προσωπικά της δημόσια.

"Αν είναι να μάθετε κάτι, Γρηγόρη μου, θα το μάθετε, να είστε σίγουροι", τόνισε όλο νόημα η ξανθιά παρουσιάστρια ενώ μας εξέπληξε ακόμη μια φορά με τα ελληνικά της.

Κάποια στιγμή ο ρεπόρτερ τη ρωτά αν αντάλλαξαν τηλέφωνα με τον Κωνστανίνο και εκείνη απαντά άμεσα ως εξής: "Δεν ανταλλάξαμε ποτέ αριθμούς, όχι ότι έχει σημασία αυτό"! και τα είπε όλα!

Στο τέλος της μίνι συνέντευξης η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά και για τη συνεργασία της με το ΣΚΑΪ και το κάνει σε... τρίτο πρόσωπο!

Ιδού το εν λόγω βίντεο: