Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»

22.01.2021
Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης»
Το βίντεο με την εξομολόγηση της παρουσιάστριας

Η Μαίρη Συνατσάκη αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί σε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με τίτλο «Γιατί μίλησε τώρα η Σοφία». Σε αυτό, η παρουσιάστρια εξομολογείται πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές.

Δες και αυτό: Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη: "Δεν είχα την αίσθηση ότι μπορώ να το καταγγείλω"

Όπως είπε, οι δυο πρώτες φορές που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση συνέβησαν όταν ήταν ακόμη ανήλικη, κάτι που συνειδητοποίησε κατά τη διάρκεια μιας ψυχολογικής συνεδρίας, και η τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Σεπτέμβρη.

«Ένας ακόμη λόγος που κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί έχω υπάρξει τρεις φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στη ζωή μου. Θέλω να το υποτιμήσω, θέλω να πω ότι δεν ήταν τόσο σημαντικό όσο κάτι άλλο που έχει συμβεί κάπου αλλού, ότι δεν είμαι σίγουρη ότι ήταν αλλά μήπως ήταν και γι' αυτό δεν το συζητάω», αναφέρει στο βίντεο. Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήταν 7 ή 8 χρονών, όπως η ίδια λέει, ενώ συμπλήρωσε πως «Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς και το άλλο έγινε όταν ήμουν 17. Θυμήθηκα αυτά τα περιστατικά πολλά χρόνια αργότερα αφού είχα ξεκινήσει από τα 19 μου ψυχοθεραπεία, το θυμήθηκα σαν έκλαμψη».

Αυτό το είδες; Σίσσυ Χρηστίδου: Όσα αποκάλυψε για τον χωρισμό με τον Θοδωρή Μαραντίνη (βίντεο)

«Είμαι ένας άνθρωπος που έζησε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον πάρα πολύ ανοιχτό,δεν είχα μια μαμά και έναν μπαμπά που θα με μάλωναν αν τους έλεγα κάτι τέτοιο ή θα με έκαναν να αισθανθώ ντροπή, μου μίλησαν νωρίς για πράγματα όπως ήταν το σεξ και η προφύλαξη. Ωστόσο η προσωπική μου ντροπή δεν άντεχε να μιλήσει γι' αυτά τα πράγματα».

Δες το βίντεο: