Άγριες Μέλισσες: Τελείως αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης την εποχή που δεν είχε ούτε μουστάκι ούτε μούσι

15.02.2021
Άγριες Μέλισσες: Τελείως αγνώριστος ο Λεωνίδας Κακούρης την εποχή που δεν είχε ούτε μουστάκι ούτε μούσι
Έχεις δει τον "Δούκα Σεβαστό" τελείως ξυρισμένο; Ιδού η ευκαιρία.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τον ρόλο του ισχυρού πατριάρχη της οικογένειας Σεβαστού στην τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες". Ο ίδιος, βέβαια, είχε "γράψει" πολύ περισσότερα χιλιόμετρα και πριν από αυτό.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1987 σε μια παιδική σειρά της ΕΡΤ και ακολούθησαν πάμπολες ακόμη συμμετοχές σε τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές.

Από αυτές εμείς σήμερα θα σταθούμε σε αυτή του 2007, όταν ο Λεωνίδας Κακούρης συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Γητευτής" καθώς ήταν η μόνη των τελευεταίων ετών στην οποία δεν είχε ούτε μουστάκι ούτε μούσι.

Ιδού μερικά στιγμιότυπα για του λόγου το αληθές:


Στα πιο σύγχρονα τώρα, ο Λεωνίδας Κακούρης μπορεί να έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με αυτό του Δούκα Σεβαστού, όμως στην αρχική σκέψη των παραγωγών της σειράς τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα...

«Όταν επικοινώνησαν μαζί μου για να μου προτείνουν να συμμετέχω στις "Άγριες μέλισσες", ήταν ανάμεσα στον ρόλο του Μιλτιάδη και του Δούκα. Εγώ προτιμούσα να υποδυθώ Μιλτιάδη για να παίξω και κανένα καλό άνθρωπο, γιατί τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση έχω πάρει αμπάριζα τα καλόπαιδα», είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του. «Το συζητούσα, λοιπόν, με την casting director και όταν με ρώτησε και ποιος θα μπορούσε να παίξει τον Δούκα, της λέω ο Πασχάλης Τσαρούχας. Αλλά τελικά μoυ έδωσαν τον ρόλο του Δούκα». συμπλήρωσε.