Gigi Hadid: Απέκτησε μαλλί στο τζίντζερ της Beth του The Queen's Gambit από χέρι ελληνικό

15.03.2021
Gigi Hadid: Απέκτησε μαλλί στο τζίντζερ της Beth του The Queen's Gambit από χέρι ελληνικό
Μία απίθανη αλλαγή που φέρει ελληνική υπογραφή

Από τότε που η Beth Harman [φωτό κάτω] μπήκε στις καρδιές μας μέσω της επιτυχημένης σειράς του Netflix, The Queen's Gambit, θα λέγαμε ψέματα αν λέγαμε ότι δεν μας άρεσε το τζίντζερ bob μαλλί της.

Τώρα, φαίνεται ότι και η Gigi Hadid εντυπωσιάστηκε και είπε να το δοκιμάσει. Πριν από 10 μέρες, το μοντέλο επέστρεψε στην πασαρέλα για πρώτη φορά μετά την εγκυμοσύνη της, για την παρουσίαση της νέας σειράς του οίκου Versace για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2021, όπου έκανε την εμφάνισή της με μια λαμπερή χαίτη στο χρώμα του τζίντζερ.

Υπεύθυνος για τη νέα αυτή εμφάνισή της είναι ο διάσημος Έλληνας colourist Πάνος Παπανδριανός, ο οποίος έβαψε τα μαλλιά της Hadid τον Φεβρουάριο. «Είναι αφιερωμένη σε όλους τους υπεύθυνους για το The Queen’s Gambit», έγραψε το μοντέλο στο story της στο Instagram. «Ginger for Gigi», έγραψε ο Παπανδριανός ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί με το μοντέλο.

Νωρίτερα φέτος, η Hadid μοιράστηκε ένα βίντεο μέσω της Vogue όπου για άλλη μια φορά αρνήθηκε τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πλαστική χειρουργική.

«Όταν κοιτάζω πίσω στα πρώτα μου κόκκινα χαλιά, όταν δεν είχα makeup astists, προφανώς έκανα το δικό μου μακιγιάζ», είπε. «Τώρα, οι άνθρωποι βλέπουν αυτές τις εικόνες και λένε, “Ω, η μύτη της Gigi φαίνεται διαφορετική σε αυτές τις φωτογραφίες από ότι είναι τώρα”. Ή, θα μιλήσουν για κάτι για το πρόσωπό μου και θα πουν “αυτό έχει αλλάξει στη Gigi”. Πραγματικά, αυτή είναι η δύναμη του μακιγιάζ».

Ρίξε μια ματιά στο νέο της χτένισμα που εμάς μας αρέσει πολύ. Εσένα;