Ο απολαυστικός διάλογος Καίτης Γαρμπή - Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Twitter

16.03.2021
Ο απολαυστικός διάλογος Καίτης Γαρμπή - Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Twitter
Αυτό το....κάτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και η επική απάντηση στον σεφ

Η Καίτη Γαρμπή είναι γνωστό πως εκτός από το τραγούδι, είναι αρκετά ενεργή και στα social media και δεν παραλείπει να σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας, τόσο σοβαρά όσο και πιο... ανάλαφρα. Η τραγουδίστρια απάντησε σε tweet του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σχετικά με ένα τραγούδι.

Η σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη πρωταγωνιστεί στο νέο του βιντεοκλίπ

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, πειράζοντας μία από τις διαγωνιζόμενες του Master Chef, ανέφερε το τραγούδι "Άσπρο Μαύρο", λέγοντας ότι είναι της Καίτης Γαρμπή, ενώ στην πραγματικότητα είναι της Αλέξια. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να διορθώσει αυτό το λάθος, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο twitter, ξεκαθαρίζοντας ότι το εν λόγω τραγούδι δεν είναι της Καίτης Γαρμπή.

Αμαλία Κωστοπούλου: Η φωτογραφία της σε αναπηρικό καροτσάκι

"Άσπρο ή μαύρο, ή φεύγεις ή μένεις εδώ, μην το μπερδεύεις, η αγάπη είναι για δυο. Άσπρο ή μαύρο, για μένα γίνε τρελός, κι ό,τι προκύψει, στα ύψη ο πυρετός.... (ακούς εκεί... Δε το έχει πει η Γαρμπή... Σας παρακαλώ πολύ...) #MasterChefGR", έγραψε ο σεφ στο Twitter, με την τραγουδίστρια να απαντάει: "Μάστερ Σεφ μου τώρα μου επιβεβαιώσατε πώς έχετε Αυτό Το Κάτι".