Νεκρή συνεργάτιδα του «Καλημέρα Ελλάδα» - Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης [video]

01.04.2021
Νεκρή συνεργάτιδα του «Καλημέρα Ελλάδα» - Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης [video]
«Ένας δικός μας άνθρωπος "έσβησε" στην άσφαλτο τα ξημερώματα». Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 θρηνεί μια πολύ απρόσμενη απώλεια.

Μια πραγματικά πολύ δύσκολη μέρα για τους ανθρώπους της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" και για όλο τον ΑΝΤ1 η σημερινή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης στην κάμερα, σήμερα το ξημερώματα μία από τις παλιότερες συνεργάτιδες της εκπομπής, η εικονολήπτρια Μαίρη Μάτσα, έχασε τη ζωή της ύστερα σε δυστύχημα που είχε το αυτοκίνητό της στον δρόμο για τη δουλειά της, τα ξημερώματα.

Όπως εξήγησε με τρεμάμενη φωνή στον αέρα της εκπομπής ο παρουσιαστής, οι ίδιοι το έμαθαν πολύ νωρίς καθώς από τις εικόνες που είδαν από την πρώτη στιγμή, αναγνώρισαν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας. Της τηλεφώνησαν, δεν απάντησε και έμαθαν πολύ γρήγορα ότι όντως, επρόκειτο για εκείνη.

Φαίνεται ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου τους, στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, έπεσε στα κινγκλιδώματα και τα τραύματά της απέβησαν μοιραία καθως στο ΚΑΤ, όπου διακομίστηκε αμέσως άφησε την τελευταία της πνοή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

'Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…
Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι", είπε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν μοιράστηκε την τραγική είδηση.

"Για εμάς είναι ένα μέλος οικογένειάς μας. Με τη Μαρία ερχόμουνα δω στην κάμερα λέγαμε τα δικά μας κάναμε την πλάκα μας λέγαμε για την καθημερινότητά μας. Ένα κορίτσι που έπεσε λίγο πριν έρθει εδώ στην εκπομπή για να κάνει τα καθήκοντά της και την δουλειά της. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία, το τροχαίο έγινε εδώ, στην Αγία Παρασκευή, στην γέφυρα εκεί που ήταν ο Λάζος και μας έδινε το ρεπορτάζ από το πρωί.
Αγωνιούσαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε την επικοινωνία την εκπομπή. Θέλαμε να μάθουμε πως είναι και τελικά μετά από 1 ώρα προσπαθειών δυστυχώς μάθαμε ότι η Μαίρη μας αυτό το κορίτσι σ’ αυτή την κάμερα και ήταν απέναντι μου δεν είναι πια στη ζωή. Θα θέλουμε να την αναπαύσει ο Θεός να αναπαύσει ο θεός την ψυχή της. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι.
Από τις χειρότερες μέρες που έχουμε ζήσει", συνέχισε.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα με το αφιέρωμα της εκομπής για τον δικό τους άνθρωπο.