Διάσημοι (και νεότεροι) αστέρες του Hollywood κάνουν το εμβόλιο για τον Covid και καμαρώνουν δημοσίως

01.04.2021
Διάσημοι (και νεότεροι) αστέρες του Hollywood κάνουν το εμβόλιο για τον Covid και καμαρώνουν δημοσίως
Ποζάρουν λίγο πριν, λίγο μετά ή κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού προτρέποντας με τον τρόπο τους όλο τον κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά τους.

Οι εμβολιασμοί κατά του Covid συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο και οι απανταχού διάσημοι "ανοίγουν τον δρόμο". Μεταξύ των πρώτων υπέρμαχων της δράσης ήταν η αειθαλής Jane Fonda η οποία στα 83 της χρόνια παραμένει υπερδραστήρια και δυναμική, προβάλοντας με κάθε ευκαιρία την αξία του "δεν κάθομαι με σταυρωμένα χέρια".

Η Jane Fonda ήταν από τους που εμβολιάστηκε και ιδού τα... πειστήρια!

Η 78χρονη Barbara Streisand και ο 80χρονος σύζυγος της, James Brolin εμβολιάστηκαν επίσης και μέσα από μία ανάρτησή της κοινοποίησε τα συναισθήματά τους σχετικά.

"Ο Jim και εγώ νιώθουμε πολύ πιο προστατευμένοι μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου και ελπίζουμε και όλοι οι υπόλοιποι να προστατευτείται επίσης", γράφει πλάι στη φωτογραφία τους που μοιράστηκε.

Πηγαίνοντα προς τη νεότερη γενιά, ο Ryan Reynolds αστειεύτηκε πλάι στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τον ίδιο τη στιγμή που εμβολιάζεται: "Επιτέλους έγινα 5G", γράφει.

"Βρες κάποιον να σε κοιτάζει όπως κοιτάζω εγώ αυτή την ηρωική νοσοκόμα που με εμβολιάζει 💕", γράφει η σύζυγος του Ryan, Blake Lively, την ώρα που εμβολιάζεται κι εκείνη.

Βασίλισσα των εμβολίων, αυτοαποκαλείται η Amber Heard και καμαρώνει διαδικτυακά.

Στα δικά μας, είχαμε παρόμοια ανάρτηση από τον Αντώνη Καφετζόπουλο και αναμένουμε κι άλλους...