Ολυμπία Χοψονίδου: "Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου, προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου"

07.04.2021
Ολυμπία Χοψονίδου: "Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου, προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου"
Η γνωστή ελληνίδα μητέρα έξι παιδιών αποκαλύπτει με πλήρη ειλικρίνεια τι της "άφησαν" οι εγκυμοσύνες της (πέρα από τις χαρές και την αγάπη, φυσικά)

Η Σταρ Ελλάς του 2006 είναι εδώ και 10 χρόνια σύζυγος του Λαρισαίου μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και μητέρα έξι παιδιών, με το τελευταίο να έχει έρθει τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Ολυμπία Χοψονίδου μιλά πολύ συχνά για τις χαρές, αλλά και τα προβλήματα της μητρότητας και της πολύτεκνης οικογένειας, τόσο ως μάνα όσο και ως γυναίκα.

Πρόσφατα, η 37χρονη Ολυμπία αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι με τις ερωτήσεις μέσω stories του λογαριασμού της στο instagram και κάποιος τη ρώτησε αν οι εγκυμοσύνες τις έχουν αφήσει κάτι στην υγεία της. Χείμαρρος η Ολυμπία, ιδού τι απάντησε:

Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.
Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά

Μεταξύ των όσων μοιράστηκε σε αυτό το παιχνίδι η Ολυμπία, ήταν και μία φωτογραφία από τον γάμο της για κάποιον που ζήτησε να δει το νυφικό της και την πιο πρόσφατη οικογενειακή για κάποιον άλλο φίλο που τη ζήτησε!