Jennifer Lopez: Γιατί πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πέρα από τη σχέση της με τον Ben Affleck

09.06.2021
Jennifer Lopez: Γιατί πλέει σε πελάγη ευτυχίας, πέρα από τη σχέση της με τον Ben Affleck
Η Jennifer Lopez έχει πολύ σημαντικά κινηματογραφικά και τηλεοπτικά νέα και παρά την πολύσυζητημένη επανασύνδεση της με τον Ben Affleck, δεν θα δούμε μια συνέχεια του Gigli στο οποίο πρωταγωνίστησαν.

Η Nuyorican Productions της πολυτάλαντης Jennifer υπέγραψε μια πολυετή συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή αρκετών ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, ακόμη και σειρών για την υπηρεσία streaming. Σύμφωνα με το Deadline, η συμφωνία της Lopez θα δώσει έμφαση στη συνεργασία με διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες. Πρόκειται για μια συμφωνία όπου το Netflix μπορεί να επιλέξει να χρηματοδοτήσει και να διανείμει τις παραγωγές της εταιρείας, αν και η Lopez έχει ήδη επίσημα δύο ταινίες στα σκαριά, τα θρίλερ The Mother και The Cipher.

Έχεις διαβάσει για τα καλοκαιρινά σχέδια των Bennifer; Δες τα εδώ

Η Nuyorican Productions ιδρύθηκε από τους Benny Medina και Jennifer Lopez, οι οποίοι συνδιοικούν την εταιρεία μαζί με την Elaine Goldsmith-Thomas. Η Lopez έδωσε στη δημοσιότητα μια δήλωση παράλληλα με την ανακοίνωση της συμφωνίας, όπου σημειώνει «Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία με το Netflix. Η Elaine, ο Benny και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου που προχωρά προς τα εμπρός και επιδιώκει να αψηφήσει τη συμβατική σοφία και να απευθυνθεί σε εκατομμύρια ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, που δεν βλέπουν πλέον την τέχνη και την ψυχαγωγία με τα όρια και τους περιορισμούς του παρελθόντος».

Το The Mother ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και είναι ένα θρίλερ που επικεντρώνεται σε μια δολοφόνο (Lopez), η οποία εγκαταλείπει το κρυσφήγετο της για να προστατεύσει την κόρη της και να τη διδάξει να επιβιώσει. Η Lopez εκπαιδεύεται επί του παρόντος για την ταινία, η οποία θα γυριστεί το φθινόπωρο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix στα τέλη του 2022. Το άλλο φιλμ της που προετοιμάζεται για την υπηρεσία streaming είναι ένα, επίσης, θρίλερ με τίτλο The Cipher, βασισμένο σε ένα βιβλίο της συγγραφέως αστυνομικής φαντασίας Isabella Maldonado.

Η Lopez θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία ως η πράκτορας του FBI, Nina Guerrero, η οποία ακολουθεί τους περίπλοκους κώδικες και τα αινίγματα ενός δολοφόνου που αντιστοιχούν σε διάφορες δολοφονίες και τελικά παγιδεύεται στον επικίνδυνο ιστό του εγκλήματος. Άλλες νέες ταινίες της Lopez είναι επί του παρόντος οι ρομαντικές κωμωδίες Marry Me και Shotgun Wedding, αν και οι δύο είναι έτοιμες για κυκλοφορίες στους κινηματογράφους και όχι μέσω του Netflix.

Αν θέλεις να δες τι είπε ο Alex Rodriguez όταν ζήτησαν να μάθουν τα συναισθηματά του
για την επανένωση των Bennifer πάτησε στον σύνδεσμο

Μιλώντας για τη συμφωνία, η Bela Bajaria, επικεφαλής του τομέα του Netflix για τις διεθνείς συνεργασίες, είπε: «Η Jennifer είναι ένα μοναδικό ταλέντο του οποίου η δημιουργικότητα και το όραμα έχουν γοητεύσει το κοινό και έχουν εμπνεύσει την επόμενη γενιά σε όλο τον κόσμο. Για χρόνια, αυτή και η ομάδα της Nuyorican, έφεραν μια ξεχωριστή φωνή στην ψυχαγωγία και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί της και την ομάδα της για να δημιουργήσουμε νέες σειρές που θα αγαπήσουν οι συνδρομητές μας».