Meryl Streep: Στα γυρίσματα του Devil Wears Prada ήμουν δυστυχισμένη"

17.06.2021
Meryl Streep: Στα γυρίσματα του Devil Wears Prada ήμουν δυστυχισμένη"
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για την περίοδο γυρισμάτων της δημοφιλούς ταινίας

Ένας από τους πιο θρυλικούς ρόλους της Meryl Streep είναι αναμφίβολα εκείνος της Miranda Priestly στην ταινία "The Devil Wears Prada", αλλά απ'ότι φαίνεται, η ίδια δεν απόλαυσε τα γυρίσματα όσο θα περίμενε κανείς.

Κόρη πασίγνωστου ηθοποιού εμφανίστηκε σε πρεμιέρα με πληγές στο πρόσωπο

Η ηθοποιός είπε στο Entertainment Weekly ότι η ενσάρκωση του ρόλου της αυστηρής εκδότριας του περιοδικού μόδας Runway ήταν η τελευταία φορά που επιχείρησε να ακολουθήσει τη μέθοδο ηθοποιίας method acting, κατά την οποία ο ή η ηθοποιός χρειάζεται να μπει σε μεγάλο βαθμό στο πετσί του εκάστοτε ρόλου. Η Streep είχε μια απόμακρη στάση καθ 'όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων σε βαθμό που τελικά απομακρύνθηκε από κάθε ομαδική δραστηριότητα ακόμα και όταν οι κάμερες δεν έγραφαν.

"Ήταν φρικτό! Καθόμουν δυστυχισμένη στο καμαρίνι μου", είπε η Streep. "Τους άκουγα να γελούν αλλά βρισκόμουν σε κατάθλιψη! Τότε είπε πως αυτό είναι το τίμημα που πληρώνεις για να είσαι αφεντικό! Αυτή ήταν η τελευταία φορά που προσπάθησα ποτέ να κάνω method acting". Η Anne Hathaway είπε ότι η Streep δεν την έκανε ποτέ να νιώσει άσχημα, δηλώνοντας: "Πάντα ένιωθα ότι με φροντίζει. Ήξερα ότι ό, τι έκανε για να δημιουργήσει αυτόν τον φόβο, το εκτιμούσε γιατί ήξερα ότι με προσέχει".

"Υπάρχει μια σκηνή στην οποία λέει 'Είσαι εξίσου απογοητευτική με τα υπόλοιπα ανόητα κορίτσια' και θυμάμαι όταν η κάμερα γύρισε σε εμένα, ένιωσα την πίεση πραγματικά να με κατακλύζει και είχα μια συναισθηματική ρευστότητα", είπε η Hathaway.