Jennifer Lopez: Γιατί το νέο της τραγούδι δεν θα αρέσει και πολύ στον πρώην της, Alex Rodriguez

12.07.2021
Jennifer Lopez: Γιατί το νέο της τραγούδι δεν θα αρέσει και πολύ στον πρώην της, Alex Rodriguez
Mόλις κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το ολοκαίνουργιο σινγκλ της J.Lo, «Cambia El Paso» και ήδη έχει προκαλέσει συζητήσεις. Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μέσ από αυτό η JLo, θα μπορούσε να αναφέρεται στον πρώην σύντροφό της με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Φαντάσου ότι πρέπει να χωρίσεις με κάποια όπως η Lopez. Τραγικό. Δεν μπορoύμε να φανταστούμε να βρισκόμαστε στη θέση του Rodriguez - ειδικά τώρα που η τραγουδίστρια έχει επιβεβαιώσει ότι είναι πάλι μαζί με τον πρώην της, Ben Affleck. Η Lopez παραδέχτηκε επίσης ότι η ζωή της, της έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά παρά τον χωρισμό της με τον Rodriguez τον Απρίλιο.

«Έχω φτάσει πραγματικά σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου είμαι υπέροχα μόνη μου», είπε σε συνέντευξη της στην Apple Music στις 5 Ιουλίου. «Νομίζω ότι όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, τότε απίστευτα πράγματα θα σου συμβούν, τα οποία ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα σου ξανασυμβούν σε όλη σου τη ζωή… Εκεί είμαι τώρα. Αγαπώ το άτομο το οποίο είμαι και που διαρκώς εξελίσσεται. Και αυτό το είδος της χαράς, το είδος της ευτυχίας, αυτό το είδος αγάπης με εμπνέει πάντα».

Είναι λοιπόν προφανές ότι η διεθνούς φήμης ποπ σταρ δεν έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει περάσει φέτος. Η ατμόσφαιρα του «Cambia El Paso» ταιριάζει επίσης με τη θετική της ενέργεια. Με τίτλο που μεταφράζεται σε «Change The Step», η ισπανόφωνη τραγουδίστρια, μαζί με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Rauw Alejandro, αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας (της ίδιας J.Lo ίσως;) που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το «να είναι ευτυχισμένη [και] ζωντανή», όπως υπογραμμίζει η Lopez.

Στο βίντεο, η τραγουδίστρια φαίνεται να εκρήγνυται και να παρατάει - και, σε ένα σημείο, να του δείχνει το μεσαίο δάχτυλο της – τον απαιτητικό πρώην της. (Ενδιαφέρουσα επιλογή σεναρίου, δεδομένου ότι ο A-Rod ήταν προσκολλημένος στην Lopez... Και για την ιστορία, αυτές είναι οι τελευταίες κοινές τους φωτογραφίες που μοιράστηκε η JLo)

«Το " Cambia El Paso " αφορά την αλλαγή και το να κάνεις ένα βήμα, να προχωρήσεις», σημείωσε επίσης. «Και είναι σαν, να πάω να προχωρήσω, απλώς να κάνω ένα βήμα. Δεν πειράζει αν θα το κάνεις σωστά, αριστερά, ότι να είναι, απλά κάνε ένα βήμα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε σωστά. Όταν πρέπει να αλλάξεις, «Cambia El Paso», αυτό είναι. Αυτό είναι που πρέπει να κάνεις. Και για μένα, αυτό έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Άρα αυτό είναι υπέροχο».

Δεν ξέρουμε τι λέει ο Alex Rodriguez για όλα αυτά, αλλά ιδού το βίντεο, για μια πιο ολοκληρωμένη γεύση.