5 διάσημες κυρίες του Hollywood που έγιναν μαμάδες μέσα στο 2021

21.07.2021
5 διάσημες κυρίες του Hollywood που έγιναν μαμάδες μέσα στο 2021
Πάντα χαιρόμαστε όταν μαθαίνουμε ότι οι αγαπημένες μας σταρ διευρύνουν τις οικογένειές τους, οπότε ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δεις 5 από τις celebrities που έγιναν μαμάδες μέσα στους 6 πρώτους μήνες του 2021.

Αmber Heard

Η Amber Heard είναι επίσημα μαμά! Η ηθοποιός σύστησε στον κόσμο πριν λίγο καιρό την κόρη της, Oonagh Paige Heard, την οποία υποδέχθηκε τον Απρίλιο μέσω παρένθετης μητέρας. Η ηθοποιός έγραψε στο Instagram: Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους ... Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο που να είναι κάτι κανονικό να μην χρειάζεται να φορέσεις δαχτυλίδι για να κάνεις ένα μωρό».

Gal Gadot

Η Gal Gadot είναι πλέον μαμά τριών παιδιών. Εκείνη και ο σύζυγος της Jaron Varsano καλωσόρισαν την τρίτη κόρη τους, στην οποία έδωσαν το όνομα Daniella και μοιράστηκαν τα νέα μέσω του Instagram τον Ιούνιο με μια φωτογραφία τους μαζί με τις άλλες δύο κόρες τους Alma και Maya.

«Η γλυκιά μου οικογένεια - Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων και χαρούμενη (και κουρασμένη). Είμαστε όλοι τόσο ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Daniella στην οικογένειά μας», έγραψε. «Στέλνω σε όλους σας αγάπη και υγεία».

Πρίγκιπας Harry & Meghan Markle

Ο Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry καλωσόρισαν στις 4 Ιουνίου το πολυαναμενόμενο κοριτσάκι τους και ο 2χρονος Archie Harrison Mountbatten-Windsor έγινε o μεγάλος αδελφός. Το ζευγάρι της Καλιφόρνιας (πλέον) ανακοίνωσε επίσημα στις 6 Ιουνίου την άφιξή του βασιλικού μωρού με μια δήλωση που περιελάμβανε όλες τις λεπτομέρειες . Όπως ήταν αναμενόμενο, το πλήρες όνομα της κόρης του δούκα και της δούκισσας (Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor) τιμά τη βασίλισσα Ελισάβετ και την πριγκίπισσα Diana!

«Η Lili πήρε το όνομά της από τη γιαγιά της, την Αυτής Μεγαλειότητα, της οποίας το οικογενειακό ψευδώνυμο είναι Lilibet. Το μεσαίο της όνομα, Diana, επιλέχθηκε για να τιμήσει την αγαπημένη της γιαγιά, την πριγκίπισσα της Ουαλίας».

Emma Stone & Dave McCary

Η Emma Stone είναι πλέον μαμά! Η ηθοποιός καλωσόρισε στις 13 Μαρτίου το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Dave McCary. H Stone παντρεύτηκε κρυφά τον διευθυντή του SNL, McCary το 2020 και είχε μια εγκυμοσύνη που δεν την κατάλαβε κανείς λόγω της πανδημίας. Ωστόσο μια πηγή είχε αποκαλύψει στο Us Weekly τον περασμένο Ιανουάριο ότι η Stone είναι «πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνει μητέρα».

Emma Stone για Leonardo DiCaprio: "Ήταν ο έρωτας της ζωής μου"

Πριγκίπισσα Eugenie & Jack Brooksbank

Στις 9 Φεβρουαρίου, η πριγκίπισσα Eugenie και ο σύζυγος της Jack, υποδέχτηκαν ένα αγοράκι στο ίδιο νοσοκομείο στο Λονδίνο όπου η Meghan Markle υποδέχτηκε τον μικρό Archie. Είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού μετά από ενάμισι χρόνο γάμου και πάνω από μια δεκαετία μετά την πρώτη τους συνάντηση.