Δέσποινα Βανδή: Οι ευχές της κόρης της για τη γιορτή της

16.08.2021
Δέσποινα Βανδή: Οι ευχές της κόρης της για τη γιορτή της
Πρώτη γιορτή μετά τον χωρισμό για την ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία δείχνει να απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο έπακρο.

15αύγουστος χθες. Μεγάλη γιορτή στη χώρα μας. Ανάμεσα στους εορτάζοντες και η Δέσποινα Βανδή η οποία κάνει διακοπές με τη Μαρία Μπακοδήμου και την παρέα τους.

Η ίδια η εορτάζουσα μοιράστηκε μία ανάρτηση γεμάτη χαρά για την ημέρα με μια φωτογραφία στην οποία δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το αψεγάδιαστο κορμί της!

Ανάμεσα στις πάμπολλες ευχές που δέχτηκε η Δέποινα για τη γιορτή της -και τις οποίες μοιράστηκε με τη σειρά της μέσω stories- ξεχωρίσαμε αυτές της κόρης της, Μελίνας, η οποία ευχήθηκε στην "καλύτερη μαμά του κόσμου".

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουλίου η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από 18 χρόνια γάμου και 21 κοινής πορείας.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», είχαμε διαβάσει στην ανακοίνωση που φέρει τις υπογραφές και των δύο και από εκεί και πέρα δεν υθήρξαν άλλες δηλώσεις σχετικά.