Ο Matthew McConaughey δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 30 χρόνια και εξηγεί ακριβώς το γιατί

16.08.2021
Ο Matthew McConaughey δεν έχει φορέσει αποσμητικό εδώ και 30 χρόνια και εξηγεί ακριβώς το γιατί
Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει για την προσωπική υγιεινή των αστέρων του Hollywood τελευταία...

Η αρχή έγινε με τη Mila Kunis και τον Ashton Kutcher οι οποίοι, ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλυψαν ότι πλένουν τα παιδιά τους μόνο όταν φαίνεται η πολλή βρωμιά -δήλωση, όμως, που τελικά ανασκεύασαν με μια αυτοτρολαριστική ανάρτηση λίγες μέρες αργότερα και αφού το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Στον "χορό" μπήκε και ο Jake Gyllenhaal, ο οποίος δήλωσε ότι "το μπάνιο είναι περιττό" και σήμερα έχουμε σχετική αναφορά από τον Matthew McConaughey, ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν φορά αποσμητικό τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και έχει πολύ συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους το κάνει.

Ο διάσημος ηθοποιός, λοιπόν, εξήγησε ότι δεν φορά αποσμητικό γιατί, πολύ απλά, δεν θέλει να μυρίζει όπως κάποιος άλλος. Θέλει η μυρωδιά του σώματός του να είναι αποκλειστικά και μόνο η δική του. Φυσικά υπογράμμισε ότι προσέχει πολύ την προσωπική του υγιεινή, κάνοντας όσα ντουζ χρειάζονται μέσα στη μέρα, ενώ τόνισε ότι πλένει και τα δόντια του 5 φορές την ημέρα.

"Όλες οι γυναίκες της οικογένειάς μου λένε ότι η μυρωδιά του καθενός είναι μοναδική και έτσι πρέπει να είναι. Γιατί να μυρίζω σαν εκατοντάδες, άλλους, δεν καταλαβαίνω", εξήγησε ο Matthew και ό,τι άλλο, εμάς μας περισσεύει!