Jennifer Aniston σε Brad Pitt: "Μωρό μου, σ' αγαπάω" - Ένα σπάνιο τηλεοπτικό στιγμιότυπο των διάσημων "πρώην" [video]

18.09.2021
Jennifer Aniston σε Brad Pitt: "Μωρό μου, σ' αγαπάω" - Ένα σπάνιο τηλεοπτικό στιγμιότυπο των διάσημων "πρώην" [video]
Γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, στην εποχή που οι δύο ηθοποιοί ήταν, κατά γενική ομολογία, το "Χρυσό Ζευγάρι του Hollywood"

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1994 καθώς οι μανατζέρς τους ήταν φίλοι."Ήταν ένας γλυκός τύπος από τη Μινεσότα. Ένας φυσιολογικός τύπος", είχε πει σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στο Rolling Stone η Jen.

Είχαν το πρώτο ραντεβού το 1998 με προτροπή των μανατζέρς τους. Ναι, με προξενιό ξεκίνησε η σχέση τους, την οποία προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν κρυφή... Δύσκολο βέβαια, μέχρι τον Σεπτέμβρη του 1999 που έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Emmys και προκάλεσαν "σεισμό" [φωτό κάτω]


Κάποιος ρώτησε τον Brad Pitt αν είναι ζευγάρι με την Jennifer Aniston
Ιδού η απάντησή του on camera [video]

Τον Νοέμβριο του 1999 πήγαν να παρακολουθήσουν μία συναυλία του Sting και ανέβηκαν στη σκηνή όπου αποκάλυψαν με τον πιο δημόσιο τρόπο το ότι είχαν αρραβωνιαστεί. Έδειξαν και το μονόπετρο.

29 Ιουλίου 2020. Το χρυσό ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε στο Malibu υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε μια τελετή υπερβολικής χλιδής με τα πιο διάσημα ονόματα της διεθνούς σόουμπιζ παρόντα. Εκτός από τη φωτογραφία παρακάτω που έδωσαν οι ίδιοι στη δημοσιότητα δεν έχουμε δει ποτέ ως σήμερα άλλη από εκείνη τη μέρα.

Τον Ιανουάριο του 2005 ο Pitt και η Aniston χωρίζουν επίσημα δίνοντας στα ΜΜΕ την παρακάτω κοινή ανακοίνωση, όπου, μεταξύ άλλων, διαψεύδουν, στην ουσία, ότι ο λόγος του διαζυγίου τους ήταν η Angelina Jolie που είχε ήδη μπει στη ζωή του Brad (τουλάχιστον την επαγγελματική μέσω του Mr & Mrs Smith)

"Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι ύστερα από επτά χρόνια μαζί αποφασίσαμε να χωρίσουμε επίσημα. Για όσους ακολουθούν αυτές τις καταστάσεις, θα θέλαμε να εξηγήσουμε ότι ο χωρισμός μας δεν είναι αποτέλεσμα κανενός από τα σενάρια που αναφέρονται στα tabloids. Η απόφαση έρχεται ως αποτέλεσμα πολλής προσεκτικής σκέψης. Παραμένουμε αφοσιωμένοι και στοργικοί φίλοι με μεγάλη αγάπη και θαυμασμό ο ένας προς τον άλλο. Ζητούμε προκαταβολικά την ευγένειά σας και την ευαισθησία σας για τους προσεχείς μήνες".

Brad Pitt - Jennifer Aniston: Παράδειγμα προς μίμηση για μια καλή σχέση
ύστερα από έναν χωρισμό

Η συνέντευξη στην Oprah

Έναν χρόνο νωρίτερα, το 2004 ο Brad Pitt είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Oprah Winfrey με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας του "Ocean's 11". Στο πλαίσιο της συζήτησής τους, η συζήτηση, φυσικά, πήγε και στην Jennifer για την οποία ο Brad είχε μόνο καλά να πει. Πάρα πολύ καλά, για την ακρίβεια!!!

"Είναι ένας από τους πιο ζεστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Όλοι λέμε ότι έχει μαγνήτη. Συγκεντρώνει όλο τον κόσμο τριγύρω της. Είναι σαν τη φωτιά που τους τραβά όλους κοντά της. Δεν υπάρχει ούτε ένα κακοπροαίρετο κομμάτι επάνω της. Είναι πραγματικά απίθανη", είπε, μεταξύ άλλων ο Brad και τότε η Oprah έδειξε ένα απόσπασμα από συνέντευξη που είχε πάρει νωρίτερα από την Jennifer και τα τηλεοπτικά Φιλαράκια της και της ζήτησε να πει κάτι στην κάμερα απευθυνόμενη στον σύζυγό της.

Εκείνη έψαξε την κάμερα, την κοίταξε κατάματα και είπε "Γεια σου μωρό μου. Σ' αγαπάω". Το αποτέλεσμα αναμενόμενο, φυσικά. Ιδού: