Μάρα Ζαχαρέα: "Λύγισε" στον αέρα του δελτίου ειδήσεων (βίντεο)

26.11.2021
Μάρα Ζαχαρέα: "Λύγισε" στον αέρα του δελτίου ειδήσεων (βίντεο)
"30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο"

"Λύγισε" στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star η Μάρα Ζαχαρέα, μετά την προβολή του βίντεο από το Κερατσίνι με την αδιαφορία όσων πέρασαν δίπλα στην 8χρονη Όλγα που βρήκε τραγικό θάνατο στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποιοι εργαζόμενοι του εργοστασίου είχαν δει την 8χρονη ενώ ήταν πιασμένη στην πόρτα του εργοστασίου αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν.

«Μη με αφήσεις ποτέ»: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη για το συγκλονιστικό βίντεο για την κακοποίηση γυναικών

Μάλιστα, ένας από αυτούς πλησίασε και με το πόδι του κλωτσούσε το άψυχο παιδί για να καταλάβει αν ζει. Μετά την προβολή του βίντεο, η Μάρα Ζαχαρέα δεν άντεξε και λύγισε. "Με συγχωρείτε. Θανάση δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω, με συγχωρείτε, μίλα εσύ. Είναι άνθρωποι αυτοί; Τι είναι; Δεν ξέρω…8 χρονών παιδάκι. Το διανοείσαι. Το κάνουν έτσι, το σκουντάνε με το πόδι", είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι 30 χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν έχει ξαναδεί κάτι αντίστοιχο.

Το περιστατικό

Σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι, ένα 8χρονο κοριτσάκι σφηνώθηκε στη μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου. Η μικρή Όλγα στεκόταν μπροστά στην πόρτα την ώρα που εκείνη έκλεινε και έβαλε το χέρι της πιστεύοντας ότι λειτουργεί με φωτοκύτταρο. Βλέποντας ότι η πόρτα δε σταματά, έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια έφυγε προς τα εμπρός.

Όμως δεν πρόλαβε και η πόρτα την σφήνωσε, με αποτέλεσμα επί 20 λεπτά να παλεύει να πάρει ανάσα, χωρίς καμία βοήθεια. Ο θάνατός της 8χρονης προκλήθηκε από ασφυξία και εσωτερική αιμορραγία, καθώς η βαριά πόρτα συνέθλιψε τη σπονδυλική της στήλη.