Benjamin Bratt: Μοιράζεται τα νέα για τον καρκίνο της συζύγου του, Talisa Soto και εξηγεί γιατί το κάνει

14.03.2022
Benjamin Bratt: Μοιράζεται τα νέα για τον καρκίνο της συζύγου του, Talisa Soto και εξηγεί γιατί το κάνει
Οι δύο ηθοποιοί που είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια και έχουν μαζί δυο παιδιά κρατούν ιδιαίτερα χαμηλό δημόσιο προφίλ γι' αυτό και η κίνηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Benjamin Bratt και η Talisa Soto παντρεύτηκαν το 2002 και από εκείνη τη στιγμή παραμένουν μαζί και αγαπημένοι χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, διακριτικοί και μετρημένοι όσον αφορά στη δημόσια έκθεσή τους.

Πρόσφατα, όμως, η 54χρονη ηθοποιός που γνωρισαμε ευρέως ως Lupe Lamora, το κορίτσι του James Bond στην ταινία του 1989 "License to Kill", διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και, όπως φαίνεται, εξουσιοδότησε τον σύζυγό της να μιλήσει δημόσια για την εμπειρία της με στόχο να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες να μην ξεχνούν τις ετήσιες εξετάσεις τους.

"Αυτό είναι κάτι που φυσιολογικά θα κρατούσαμε ως επτασφράγιστον μυστικό, αλλά μέσα στην πανδημία, και μέσα από αυτοεξέταση και μετά πηγαίνοντας για την ετήσια μαστογραφία της, [η Talisa] ανακάλυψε ότι είναι θετική στον καρκίνο του μαστού" αποκάλυψε ο 58χρονος Bratt μιλώντας στο TODAY την περασμένη Πέμπτη στο πλαίσιο της προώθησης της νέας μίνι σειράς του HBO με τον τίτλο DMZ στην οποία πρωταγωνστεί.

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής του "Law & Order" -και πρώην αρραβωνιαστικός της Julia Roberts, για την ιστορία- αποκάλυψε ότι η σύζυγός του τού ζήτησε να μοιραστεί τη διάγωσή της δημόσια ώστε να θυμίσει στις υπόλοιπες γυναίκες τη σημασία του να μην ξεχνάνε να κάνουν τις εξετάσεις τους συστηματικά. "Δεν αρκεί μόνο το να τρέφεσαι καλά. Πρέπει να πηγαίνεις στον γιατρό και να κάνεις τις προληπτικές εξετάσεις σου τακτικά", είπε μεταξύ άλλων η Talisa μέσω του Benjamin, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει και ένα follow up για την υγεία της αγαπημένης του.

"Τα πηγαίνει πολύ καλά. Η αγωγή ταράζει το ορμονικό σύστημα κάπως, αλλά τα καλά νέα είναι ότι σε αυτό το σημείο βρέθηκε 'καθαρή'. Έτσι, τώρα πια επαγρυπνούμε ώστε να μην 'ξανακυλήσει'", ξεκαθάρισε ο Bratt.

O Bratt και η Soto παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν μαζί δυο παιδιά, όπως αναφέραμε νωρίτερα, την 19χρονη Sophia και τον 16χρονο Mateo.