"Θέλω να ζήσω τη γέννηση της κόρης μου"

17.10.2008
Φέτος είναι η χρονιά μου. Από τη μια η γέννηση του παιδιού μου, ένα συγκλονιστικό γεγονός για μένα. Από την άλλη, η επιθυμία μου για την πρωτιά στη Eurovision!

Φέτος είναι η χρονιά μου. Από τη μια η γέννηση του παιδιού μου, ένα συγκλονιστικό γεγονός για μένα. Από την άλλη, η επιθυμία μου για την πρωτιά στη Eurovision! Δεν ξέρω πώς θα έρθουν τα πράγματα, εγώ πάντως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ανθρώπινος όσο ποτέ, δυναμικός και γεμάτος όρεξη για νίκη, ο Σάκης Ρουβάς ξάφνιασε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το φετινό διαγωνισμό. Μας εξομολογήθηκε συγκινημένος τα συναισθήματά του για το μεγάλο γεγονός που θα ολοκληρωθεί μέσα στο Νοέμβριο και την ειδική προετοιμασία του να παρακολουθήσει τη γέννηση της κόρης του.

«Είμαι έτοιμος για όλα, μα πιο πολύ για να ζήσω το συγκλονιστικό γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή μου». Αυτό τόνισε ο Σάκης Ρουβάς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου προβάλλοντας περισσότερο ένα ιδιαίτερα ανθρώπινο πρόσωπο και λιγότερο τις καλλιτεχνικές του φιλοδοξίες. Η επιθυμία του να χαρεί τη ζωή δίπλα στη γυναίκα και στο παιδί του διαμορφώνει το καινούργιο του image και δείχνει ότι αφήνει πίσω εικόνες, καταστάσεις, λανθασμένες εντυπώσεις, που δεν τον αγγίζουν πια. Ήταν ξάφνιασμα για εμάς να ακούσουμε ότι ο λαμπερός καλλιτέχνης, γνωστός για την ευαισθησία του, έχει υποστεί ειδική εκπαίδευση, ώστε να αντέξει τη συγκλονιστική στιγμή του τοκετού. Θέλει να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του και κρατώντας το χέρι της να υποδεχθούν μαζί τον καρπό του έρωτά τους.

Έδειξε να αντλεί δύναμη από την προσωπική του ευτυχία και δεν αφήνει αμφιβολία για την αποφασιστικότητα με την οποία θα αντιμετωπίσει και τη φετινή του συμμετοχή στη Eurovision. Μάλιστα, δεν δίστασε να αφήσει και αιχμές για την πρώτη του εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη με το «Shake it» λέγοντας: «Στην προηγούμενη συμμετοχή δεν εξαντλήσαμε όλες τις δυνατότητές μας». Το νέο του επιτελείο μπορεί να μην περιλαμβάνει τον Ηλία Ψινάκη, αλλά διαθέτει την εγγύηση επιτυχίας που ακούει στο όνομα Φωκάς Ευαγγελινός.

Είναι ο άνθρωπος που χάρισε πέρυσι στη Ρωσία την πρώτη θέση και στην Ουκρανία τη δεύτερη. Συνθέτης του τραγουδιού θα είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Μαζί τους ο ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ Τζώνυ Καλημέρης, που θα συνοδέψει τον Σάκη στη Μόσχα. Παρά το εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμά του, ο Σάκης ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στη γέννηση της κόρης του, για να την παρακολουθήσει από κοντά.

Ήταν τόσο ανοιχτός, που μιλώντας για τον τοκετό, δήλωσε πως η αγαπημένη του δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα γεννήσει μέσα στο νερό, ωστόσο ο ίδιος στηρίζει κάθε της απόφαση. Σε πολύ καλή διάθεση τόνισε πως οι φιλοδοξίες του δεν τελειώνουν ποτέ, ενώ εξήγησε πόσο πολύ του αρέσει να κάνει διαφορετικά πράγματα. Εξ ου και η παρουσίαση του talent show του ΑΝΤ1 «Χ-Factor». Η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του ελληνικού τελικού της Eurovision είναι η 17η Φεβρουαρίου, οπότε θα γίνει και η επιλογή ενός από τα τρία κομμάτια που θα γράψει για τον Σάκη ο κ. Κοντόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ