Α. Λάμπρη: "Μετά το «Παρά πέντε» ήρθαν τα δύσκολα"

09.12.2008
Τη γνωρίσαμε και καθιερώθηκε μέσα από το «Παρά πέντε». Η σαρωτική επιτυχία της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς, όμως, ανέβασε τα στάνταρ της Αγγελικής Λάμπρη, η οποία φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

Τη γνωρίσαμε και καθιερώθηκε μέσα από το «Παρά πέντε». Η σαρωτική επιτυχία της εν λόγω τηλεοπτικής σειράς, όμως, ανέβασε τα στάνταρ της Αγγελικής Λάμπρη, η οποία φέτος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Τη συναντήσαμε στο παρά πέντε της παράστασης «Το σ' αγαπώ δεν είναι ντεμοντέ» και μπορεί η ίδια φέτος στη θεατρική σκηνή να δηλώνει το «σ' αγαπώ», αλλά μας αποκάλυψε ότι στη ζωή της ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδια.

Τελικά το «σ' αγαπώ» δεν είναι ντεμοντέ;

«Όχι, δεν είναι ντεμοντέ. Είναι μια υπέροχη θεατρική παράσταση που συνδυάζει το σινεμά, τη live μουσική και το θέατρο, μια διασκευή της Μιμής Ντενίση. Ενθουσιάστηκα όταν διάβασα το κείμενο, και, ενώ ήρθα να συζητήσω, δεν το σκέφτηκα καθόλου. Διάβασα κάποια κομμάτια και είπα αμέσως το ναι».

Ο ρόλος σου;

«Υποδύομαι μια τρελή σερβιτόρα που θέλει να γίνει τραγουδίστρια, δεν μπορεί, προσπαθεί, θέλει να ερωτευτεί, να βρει κάποιον να την αγαπήσει και νομίζω ότι τα καταφέρνει στο τέλος».

Τραγουδάς κιόλας. Τώρα δοκιμάζεσαι και σε αυτό το είδος;

«Σαν τραγουδίστρια ναι».

Δυσκολεύτηκες;

«Τι να τραγουδήσω; Όχι, γιατί εξακολουθώ να τραγουδάω το ίδιο όπως και πριν, αλλά είναι τόσο τρελός ο ρόλος, που μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, οπότε έχω άλλοθι».

Τηλεοπτικά ετοιμάζεις κάτι;

«Φέτος όχι. Δεν υπάρχω στην τηλεόραση».

Σου λείπει η τηλεόραση;

«Την αγαπάω εξίσου. Είναι ένα μέσο που μου αρέσει. Μου αρέσει πολύ. Θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις πολύ ωραίες δουλειές στην τηλεόραση, όπως και στο θέατρο και το σινεμά. Όταν κάνεις μια δουλειά που σε γεμίζει, οπουδήποτε και αν είναι αυτή, είσαι χαρούμενος».

Τελικά, μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Παρά πέντε» τα πράγματα ήταν πιο εύκολα ή πιο δύσκολα;

«Πιο δύσκολα, όσον αφορά ότι έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό σου και ότι οι επιλογές σου, τα στάνταρ σου, είναι υψηλές. Αυτό είναι το κακό του Παρά πέντε. Ότι θες πάντα να κάνεις δουλειές τέτοιου επιπέδου και αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει κάθε χρόνο».

Τότε είχατε κάνει και μια διαφήμιση και ακούστηκαν πολλά για τα χρήματα που πήρατε.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω μία και δύο και τρεις διαφημίσεις. Δεν νιώθω καθόλου ότι πρέπει να απολογηθώ, γιατί και αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου. Ναι, γιατί πρέπει να ζήσω. Τι να κάνουμε δηλαδή... Αν θέλει κάποιος άλλος να μου δώσει τα λεφτά χωρίς να κάνω διαφήμιση, θα τα δεχθώ ευχαρίστως».

Σήμερα, λόγω της αναγνωρισιμότητάς σου, προσέχεις περισσότερο τη συμπεριφορά σου;

«Καθόλου. Εξακολουθώ να τσακώνομαι, ειδικά όταν οδηγώ. Πολύ».

Η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά σου;

«Ούτε και στα πολύ μακρινά. Δεν πιστεύω στο γάμο ως θεσμό. Οικογένεια για μένα σημαίνει το να μπω στη διαδικασία με το σύντροφό μου, με τον άνθρωπο που αγαπώ και μ αγαπάει, να κάνω ένα παιδί. Αυτή είναι η έννοια της οικογένειας. Τώρα γάμο δεν ξέρω αν θα έκανα».

Θα έκανες δηλαδή παιδί εκτός γάμου;

«Ναι, ναι. Δεν θα ήμουν αρνητική σε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρεις πώς σου τα φέρνει».

Έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι; Θέλεις να γίνεις μητέρα;

«Το βιολογικό μου ρολόι πάει κι έρχεται. Δεν ξέρω. Αυτή τη στιγμή μάλλον έχει φύγει. Ακόμη δεν το σκέφτομαι».