Η Έιμι Γουάινχαουζ έκανε σεξ στο νοσοκομείο.

05.12.2008
Οι διαθέσεις της Ειμι Γουάινχαουζ αλλάζουν τόσο γρήγορα που δεν την προλαβαίνουμε! Την μια ζητάει από το "κρεβάτι του πόνου" διαζύγιο από τον Μπλέικ Φίλντερ, και την άλλη στιγμή κάνει έρωτα μαζί του στο νοσοκομείο.

Οι διαθέσεις της Έιμι Γουαινχάουζ αλλάζουν τόσο γρήγορα που δεν την προλαβαίνουμε! Την μια ζητάει από το "κρεβάτι του πόνου" διαζύγιο από τον Μπλέικ Φίλντερ, και την άλλη στιγμή κάνει έρωτα μαζί του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, προχτές Τετάρτη, η 25χρονη τραγουδίστρια έδωσε την ευκαιρία στον άντρα της να περάσει μια ώρα μαζί της, λίγο πριν επιστρέψει στα σίδερα της φυλακής.

Ο 26χρονος Μπλέικ είχε βγεί προσωρινά από την φυλακή -όπου εκτίει ποινή 27 μηνών επειδή επιτέθηκε σε ιδιοκτήτη παμπ- για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αλλά η έφεση που άσκησε δεν έγινε δεκτή.

Η απόφαση του δικαστηρίου, και η δημόσια συγνώμη που της ζήτησε επειδή την έριξε στα ναρκωτικά, λύγισαν την Ειμι και του χάρισε σαν αποχαιρετιστήριο δώρο τον εαυτό της. Ένας μαρτυριάρης υπάλληλος της κλινικής, έδωσε την είδηση με κάθε περιγραφή:

"Η Έιμι φρόντισε να δείχνει όσο πιο σέξι γίνεται και όταν ο άντρα της μπήκε στο δωμάτιο δεν μπόρεσε να του αντισταθεί. "Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβεις τι ακολούθησε όταν έκλεισαν την πόρτα!".

Μετά την προσωρινή επανασύνδεση τους, ο Μπλέικ έφυγε από το νοσοκομείο με ανεβασμένη διάθεση αν και έπρεπε να παραδοθεί στους αστυνομικούς για να τον οδηγήσουν στις φυλακές Σόρντιτς στο Δυτικό Λονδίνο.

Η Έιμι που νοσηλεύεται ήδη επί δέκα μέρες στο νοσοκομείο, μετά την πρόσφατη κατάρρευση της, χτες έκανε την πρώτη της έξοδο για να πάει σε μια ηχογράφηση και μετά σε ένα φίλο της. Αλλά μετά ξαναγύρισε στην κλινική.

Το σίγουρο είναι ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έχει χάσει τους καλούς τρόπους της, ακόμη κι αν δεν τους επιδεικνύει συχνά. Απόδειξη είναι το δώρο που έστειλε στον κριτή του βρετανικού X-Factor, Λούις Γουόλς δώρο ένα ζευγάρι μανικετόκουμπα σε σχήμα τριφυλλιού και μια πράσινη γραβάτα για να τον ευχαριστήσει που πρόσεξε την βαφτηστήρα της, Ντιόν κατά την επίσκεψή της στα στούντιο του σόου.

Η επιλογή του τριφυλλιού και του πράσινου χρώματος δεν ήταν τυχαία, καθώς το τριφύλλι είναι το σύμβολο της Ιρλανδίας απ' όπου κατάγεται ο Γουόλς, ενώ το πράσινο θεωρείται ως το εθνικό τους χρώμα.

Ο Γουόλς, παραξενεύτηκε με το δώρο, το οποίο παρέλαβε το Σάββατο το βράδυ, λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής. "Ήταν πολύ προσεκτικά τυλιγμένο και είχε ένα ιδιόχειρο σημείωμα. Ωστόσο, αμφιβάλλω αν το είχε γράψει η ίδια η Έιμι, γιατί δεν αναγνώρισα τον γραφικό χαρακτήρα της", είπε.

Ανεξάρτητα αν το δώρο ήταν επιλογή της ίδιας ή κάποιου βοηθού της, το βέβαιο είναι ότι η Έιμι δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήττει με κάθε δυνατό τρόπο.