Στα τέσσερα η Έιμι παρακαλάει για ποτό!

14.01.2009
«Τελικά, έχω αλλάξει. Κοιτάξτε με. Λάμπω». Τάδε έφη, Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία από τη Σάντα Λουσία της Καραϊβικής, όπου βρίσκεται τον τελευταίο μήνα, προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει αλλάξει
«Τελικά, έχω αλλάξει. Κοιτάξτε με. Λάμπω». Τάδε έφη, Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία από τη Σάντα Λουσία της Καραϊβικής, όπου βρίσκεται τον τελευταίο μήνα, προσπαθεί να μας πείσει ότι έχει αλλάξει, έχοντας αφήσει πίσω την άστατη ζωή της με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Δηλώνει, δε, ερωτευμένη με το νεαρό Τζος Μπόουμαν, που γνώρισε στο νησί, γεγονός που έκανε τον σύζυγο της, Μπλέικ Σίβιλ να καταθέσει αίτηση διαζυγίου λόγω απιστίας εκείνης.

Ωστόσο, οι παραθεριστές της Σάντα Λουσία, που στην πλειοψηφία τους είναι οικογένειες, έχουν διαφορετική άποψη, διαψεύδοντας τα λεγόμενα της Γουάινχαουζ για θεαματική αλλαγή. Την κατηγορούν για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ενώ δημιουργεί συνέχεια προβλήματα και με τα καμώματα της ταράσσει την ησυχία τους.

Μπορεί τα πρωινά της Έιμι να ξεκινούν... υγιεινά και η 25χρονη καλλιτέχνιδα να κάνει ασκήσεις γυμναστικής, γιόγκα και κολύμπι με τον προσωπικό της γυμναστή, όταν πέφτει το σκοτάδι, αλλάζει και η διάθεση της. Πηγαίνει στα μπαρ της περιοχής και πίνει αλκοόλ με την παρέα της. Εννοείται ότι δεν έχει κόψει το κάπνισμα, αφού με κάθε ευκαιρία ανάβει ένα τσιγάρο. Μάλιστα, από τη μέρα που έφυγε από το νησί ο Μπόουμαν, η Έιμι δείχνει να έχει εκτροχιαστεί και να θυμίζει τον παλιό κακό εαυτό της.

Στα μπαρ της περιοχής «κρύβεται πίσω από τις καρέκλες και το μπαρ και ξαφνικά πετάγεται, πετάει ποτό στους θαμώνες κι αρχίζει να τρέχει γελώντας και ουρλιάζοντας, γύρω από τα τραπέζια» λένε αυτόπτες μάρτυρες. Τελευταία, μάλιστα, είχε πιει τόσο πολύ που οι άνθρωποι του μπαρ αρνήθηκαν να της σερβίρουν άλλο κι εκείνη τότε έπεσε στα τέσσερα και παρακαλούσε τους θαμώνες να της δώσουν εκείνοι το ποτό τους. Άλλος αποκαλύπτει ότι η Γουάινχαουζ εκεί που είναι φιλική με κάποιον θαυμαστή της και φωτογραφίζεται μαζί του, αρχίζει στο άσχετο να τον βρίζει. Το μεγαλύτερο μαρτύριο, όμως, είναι για τους γείτονες της, αφού κάθε μεσημέρι η 25χρονη βγαίνει τόπλες στο μπαλκόνι της κι αρχίζει να τραγουδάει δυνατά, και δεν αφήνει κανέναν να ηρεμήσει.

Κανονικά, είναι... ευλογία να σου τραγουδάει δωρεάν η Γουάινχαουζ, όμως, πια κανείς δεν δίνει δεκάρα για το μεγάλο ταλέντο της στο τραγούδι και τη μοναδική φωνή της. Και δυστυχώς, για τους μόνιμους κατοίκους της Σάντα Λουσία, η Έιμι σκοπεύει να μείνει εκεί για τους επόμενους δύο μήνες.