Πάλι έγκυος η Χρηστίδου!

06.02.2009
Κυριολεκτικά «Μες στην καλή χαρά» είναι τις τελευταίες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο λόγος δεν είναι τα υψηλά νούμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha ή οι επιτυχημένες εμφανίσεις του συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη με τους Onirama, αλλά το γεγονός ότι άρχισαν πάλι να μην της κάνουν τα ρούχα...

Κυριολεκτικά «Μες στην καλή χαρά» είναι τις τελευταίες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο λόγος δεν είναι τα υψηλά νούμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha ή οι επιτυχημένες εμφανίσεις του συζύγου της Θοδωρή Μαραντίνη με τους Onirama, αλλά το γεγονός ότι άρχισαν πάλι να μην της κάνουν τα ρούχα... Τι εννοούμε; Ασφαλείς πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ επιμένουν πως η επιτυχημένη παρουσιάστρια περιμένει για δεύτερη φορά τον πελαργό, γεγονός που έχει στην κυριολεξία ξετρελάνει τόσο την ίδια όσο και το σύζυγό της.

Η Σίσσυ δεν αποκαλύπτει ακόμη την εγκυμοσύνη της, ωστόσο η φράση «μάλλον είμαι πάλι έγκυος» που είπε πρόσφατα σε πολύ καλή της φίλη δείχνει πως η παρουσιάστρια πιθανότατα διανύει τις πρώτες εβδομάδες κύησης.

Όπως επισημαίνουν στο ΛΟΙΠΟΝ άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, το ζευγάρι από τη στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια θέλει τα παιδιά του να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Πάντως, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε εξαιρετική διάθεση και αυτό φαίνεται εντός και εκτός γυαλιού. Μάλιστα, το Σάββατο το βράδυ και παρά το γεγονός ότι την Κυριακή είχε εκπομπή διασκέδασε με την ψυχή της στο «Άνοδος stage» μαζί με την καλή της φίλη Ναταλία Γερμανού και τους υπόλοιπους συντελεστές του «Μες στην καλή χαρά».

Η Σίσσυ δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελάει με νόημα στον Θοδωρή, ο οποίος με τη σειρά του της αφιέρωνε στίχους από τα αγαπημένα τους τραγούδια.