Γιατί μετανιώνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

06.02.2009
Στο πετσί της Κάρι Μπράτσο, ετοιμάζεται να μπει και πάλι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αφού μπήκαν και οι τελευταίες υπογραφές για το Β΄μέρος της ταινίας "Sex and the city".

Στο πετσί της Κάρι Μπράτσο ετοιμάζεται να μπει ξανά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αφού μπήκαν και οι τελευταίες υπογραφές για το Β΄μέρος της ταινίας "Sex and the City".

Και ενώ η συνέχεια αναμένεται να είναι ανατρεπτική για την ζωή των τεσσάρων γυναικών, η δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει ποιες είναι οι δικές της σταθερές αξίες: "Ο γιος μου! Ο άντρας μου! Το φαγητό! Η μόδα και.... δεν ξέρω; Μάλλον ένα καλό σουτιέν. Χωρίς αυτά δεν μπορώ να ζήσω!", δήλωσε σε γυναικείο περιοδικό στο οποίο ποζάρει και για εξώφυλλο.

Επίσης, στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι έχει μετανιώσει που επέλεξε να φορέσει μαύρο νυφικό στο γάμο της το 1997. "Αν ξαναπαντρευόμουν τον Μάθιου, είμαι σίγουρη ότι θα ντυνόμουν στα λευκά, όπως θα έπρεπε να είχα κάνει και τότε!".

Ακόμα δεν κρύβει ότι πολλές φορές, η δημοσιότητα την φοβίζει δεδομένου ότι ζει στην Νέα Υόρκη και το τουριστικό λεωφορείο της γραμμής "Sex and the City", ξεναγεί τους επισκέπτες στα στέκια της περίφημης γυναικοπαρέας.

"Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να είναι τρομοκρατημένος στην ιδέα ότι μπορεί να πέσει πάνω σε κάποιο γκρουπ θαυμαστών μου. Όποτε δω συγκεντρωμένο πλήθος, αλλάζω κατεύθυνση ειδικά όταν είμαι μαζί με τον γιό μου!".

Για την συνέχεια του "Sex and the City" στην μεγάλη οθόνη μας άφησε σε αγωνία: "Είμαι ενθουσιασμένη που θα ξανασυναντηθώ με αυτές τις φοβερές γυναίκες. Αλλά αυτή την στιγμή δεν είμαι σε θέση να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες... Eίμαι απασχολημένη με την δική μου σεξουαλική ζωή".